Ухвала
від 22.03.2024 по справі 287/32/24
ОЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2-о/287/17/24

287/32/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

22.03.2024 року м. Олевськ

Суддя Олевського районного суду Житомирської області Винар Л.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Олевський відділдержавної реєстрації актів цивільного стану у Коростенському районі Житомирської областіЦентрального міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (м.Київ), ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про надання права на шлюб,

ВСТАНОВИВ:

Заявниця ОСОБА_1 звернулась до суду із заявою, в якій просить винести рішення про надання їй права на укладення шлюбу із ОСОБА_2 , оскільки ІНФОРМАЦІЯ_1 вона народила сина ОСОБА_5 , але зареєструвати шлюб в органах реєстрації актів цивільного стану не має можливості, тому що вона не досягла встановленого законодавством шлюбного віку.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями дану справу передано судді Винару Л.В.

Відповідно доч.3ст.293ЦПК Українисуд розглядаєу порядку окремого провадження справи про надання права на шлюб.

Згідно ч. ч. 3, 4 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Подана заява відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства щодо форми та змісту.

Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження не встановлено.

Заява підсудна Олевському районному суду Житомирської області, тому є підстави для відкриття провадження у цій справі та призначення до розгляду в порядку окремого провадження.

Керуючись ст.ст.19, 83, 84, 91,187,293,294 ЦПК України, суддя,

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , заінтересовані особи: Олевський відділдержавної реєстрації актів цивільного стану у Коростенському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерстваюстиції (м.Київ), місцезнаходження: 11001, м. Олевськ, вул. Володимирська, 5, Коростенського району, Житомирської області, ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_2 , ОСОБА_3 , місце проживання: АДРЕСА_1 , ОСОБА_4 місце проживання: АДРЕСА_1 , про надання права на шлюб.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити судовезасідання на 11год.00хв. 05 квітня 2024року в приміщенні Олевського районного суду Житомирської області, розташованого за адресою: Житомирська область, Коростенський район, м. Олевськ, вул. Володимирська, 7.

Викликати в судове засідання учасників справи в порядку, визначеномуст.128 ЦПК України.

На підставіст. 190 ЦПК Українинадіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі. Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі заінтересованим особам надіслати копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://ol.zt.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л.В.Винар

СудОлевський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117848443
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи, що виникають із сімейних правовідносин, з них: про надання права на шлюб

Судовий реєстр по справі —287/32/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Винар Л. В.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Винар Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні