Ухвала
від 20.03.2024 по справі 367/215/23
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/215/23

Провадження №2/367/1229/2024

УХВАЛА

Іменем України

20 березня 2024 року м. Ірпінь

Ірпінський міський суд Київської області в складі :

головуючого судді Третяк Я.М.,

за участі секретаря судового засідання Люліної О.С.,

прокурора Годлевської-Коновалової А.В.,

представника відповідача ТОВ «Євро Будінвест Груп» Щербини Л.А.,

представника третьої особи ОСОБА_1 ,

вирішивши у підготовчому засіданні у залі суду у м. Ірпінь клопотання представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Будінвест Груп» - адвоката Щербини Л.А. про об`єднання позовів у справі за позовом керівника Бучанської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Київської обласної державної адміністрації до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Будінвест Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Державне підприємство «Київське лісове господарство», про усунення перешкод користування майном шляхом скасування рішення про державну реєстрацію права власності, повернення земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

Враховуючи, що складання ухвали вимагає значного часу, суд вважає можливим обмежитися складанням і оголошенням лише резолютивної її частини на підставі ст. 259 ЦПК України. Складання повного тексту ухвали відкладається на п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частини ухвали.

Керуючись ст. ст. 188, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Будінвест Груп» - адвоката Щербини Л.А. про об`єднання позовів у справі за позовом керівника Бучанської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Київської обласної державної адміністрації до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Будінвест Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Державне підприємство «Київське лісове господарство», про усунення перешкод користування майном шляхом скасування рішення про державну реєстрацію права власності, повернення земельної ділянки, - задовольнити.

Передати цивільну справу №. 367/215/23 за позовом керівника Бучанської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Київської обласної державної адміністрації до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Будінвест Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Державне підприємство «Київське лісове господарство», про усунення перешкод користування майном шляхом скасування рішення про державну реєстрацію права власності, повернення земельної ділянки судді Ірпінського міської суду Київської області Одарюку М.П., для вирішення питання про об`єднання з цивільною справою № 367/216/23 за позовом керівника Бучанської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Київської обласної державної адміністрації до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Будінвест Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Державне підприємство «Київське лісове господарство», про усунення перешкод користування майном шляхом скасування рішення про державну реєстрацію права власності, повернення земельної ділянки.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Я.М.Третяк

СудІрпінський міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117860380
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —367/215/23

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Третяк Я. М.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Третяк Я. М.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Третяк Я. М.

Ухвала від 09.02.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Третяк Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні