Ухвала
від 25.03.2024 по справі 940/190/24
ТЕТІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

25.03.2024 Справа № 940/190/24

Провадження по справі № 2/940/189/24

У Х В А Л А

25 березня 2024 року Тетіївський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Мандзюка С.В.

за участю секретаря судового засідання Мудрик Н.А.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в приміщенні суду в м. Тетієві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом,

встановив:

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом.

У підготовче засідання позивач ОСОБА_1 не прибув. Представник позивача адвокат Завальнюк В.В. надав до суду клопотання, в якому просить підготовче засідання проводити за його відсутності. Разом з тим, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідачка ОСОБА_2 у підготовче засідання не прибула, про дату, час і місце розгляду справи повідомлялась належним чином, зокрема через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Підстави для відкладення підготовчого засідання та оголошення в ньому перерви відсутні.

Водночас, суд вважає за необхідне встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати пояснення сторін, дослідити письмові докази.

Судом вчинені всі процесуальні дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189, 197, 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом до судового розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 23 квітня 2024 року в залі судових засідань Тетіївського районного суду Київської області.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати пояснення сторін, дослідити письмові докази.

У судове засідання викликати учасників справи.

Відповідачку ОСОБА_2 про дату, час та місце судового засідання у справі повідомити через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.В.Мандзюк

СудТетіївський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117881282
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —940/190/24

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні