Ухвала
від 25.03.2024 по справі 904/1072/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49027

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

УХВАЛА

про прийняття заяви кредитора про відкриття

провадження у справі про банкрутство

25.03.2024м. ДніпроСправа № 904/1072/24

Розглянувши заяву Приватного акціонерного товариства "Ерлан" (52001, Дніпропетровська область, м.Підгородне, вул.Каштанова, буд.5; ідентифікаційний номер юридичної особи 24616119)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ" (49000, м. Дніпро, вул. Мандриківська, буд. 66; ідентифікаційний номер юридичної особи 42306293)

про визнання банкрутом

без участі представників сторін

Суддя Примак С.А.

ВСТАНОВИВ:

Приватне акціонерне товариство "Ерлан" звернулось до Господарського суду Дніпропетровської області з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ".

18.03.2024 ухвалою господарського суду заяву Приватного акціонерного товариства "Ерлан" залишено без руху. Заявнику - Приватному акціонерному товариству "Ерлан" протягом 5-ти днів з дня вручення ухвали суду усунути недоліки заяви, а саме надати до Господарського суду Дніпропетровської області наступні докази: банківську виписку по рахунку № НОМЕР_1 , відкритому в АТ "ОТП Банк" за період з липня 2019 року по серпень 2019 року; докази сплати судового збору у сумі 26 840,00 грн.

22.03.2024 до господарського суду надійшла заява Приватного акціонерного товариства "Ерлан" про усунення недоліків.

Згідно з пунктом 1 статті 35 Кодексу України з процедур банкрутства у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті, залишення без руху або для повернення заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство господарський суд приймає заяву до розгляду.

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено; поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

17.10.2020 набрали чинності зміни внесені до Кодексу України з процедур банкрутства, а саме відповідно до п. 21 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства визначено, що до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом. Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією. Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Заява Приватного акціонерного товариства "ЕРЛАН" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ" містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого Зибіна Антона Олександровича (свідоцтво №71 від 08.02.2013) для виконання повноважень розпорядника майна.

До заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство додано заяву арбітражного керуючого Зибіна А.О. про згоду на участь у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ".

З огляду на викладене, господарський суд вважає за необхідне заяву Приватного акціонерного товариства "ЕРЛАН" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ" - прийняти до розгляду.

Призначити підготовче засідання суду на 02.04.2024 на 12:35.

Керуючись ст. ст. 2, 28, 35 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Приватного акціонерного товариства "ЕРЛАН" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ" (49000, м. Дніпро, вул. Мандриківська, буд. 66; ідентифікаційний номер юридичної особи 42306293) - прийняти до розгляду.

Призначити підготовче засідання суду на 02.04.2024 на 12:35.

Засідання суду відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань № 3-410, за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Зобов`язати ініціюючого кредитора Приватне акціонерне товариство "ЕРЛАН" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду оригінали документів, доданих до заяви про відкриття провадження (для огляду у судовому засіданні).

Зобов`язати боржника Товариство з обмеженою відповідальністю "МОБІПАК-ТОРГ" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду відзив на заяву кредитора, докази в обґрунтування заперечень, докази щодо відсутності спору про право по вимогах, заявлених кредитором, баланс на останню звітну дату, докази оплати заборгованості, копію статуту, докази наявності електронного кабінету.

Зобов`язати ВДВС за місцезнаходженням боржника надати довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Визнати обов`язковою явку в підготовче засідання представників ініціюючого кредитора та боржника.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражному керуючому Зибіну А.О.; ВДВС за місцезнаходженням боржника; державному реєстратору Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Суддя С.А. Примак

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117909834
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом без участі представників сторін

Судовий реєстр по справі —904/1072/24

Ухвала від 18.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Ухвала від 25.03.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Примак Сергій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні