Ухвала
від 26.03.2024 по справі 170/205/24
ШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №170/205/24

Провадження №2-а/170/3/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

26 березня 2024 року смт.Шацьк

Суддя Шацького районного суду Волинської області Стрілець Н.В., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Головного управління національної поліції у Волинській області про визнання дій протиправними, визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення та закриття провадження у справі, третя особа інспектор сектору поліцейської діяльності №2 (смт Шацьк) Ковельського районного управління по лінії ГУНП у Волинській області лейтенант поліці ОСОБА_2 ,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся в суд з указаним позовом.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам статей 160 і 161 КАС України та підсудна Шацькому районному суду Волинської області. Підстав, визначених статтями 169-170 КАС України для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі не встановлено.

Відповідно до ст. ст. 257, 260 КАС України, справу слід розглянути в порядку спрощеного провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 160, 161, 171, 262, 263, 286 КАС У країни, суддя

п о с т а н о в и в :

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління національної поліції у Волинській області про визнання дій протиправними, визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення та закриття провадження у справі, третя особа інспектор сектору поліцейської діяльності №2 (смт Шацьк) Ковельського районного управління по лінії ГУНП у Волинській області лейтенанта поліції Дударчук Максим Іванович.

Призначити судове засідання у справі на 04.04.2024 о 12:00 в приміщенні Шацького районного суду Волинської області.

В порядку підготовки справи до розгляду витребувати в сектора поліцейськоїдіяльності №2(смтШацьк)Ковельського районногоуправління ГУНПу Волинськійобласті копії матеріалів справи про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ч. 5 ст. 121 КУпАП та відеозапис події.

Визначити відповідачуп`ятиденнийстрок здня врученняданої ухвали дляподання відзивуна позовнузаяву та всіх доказів, що підтверджують заперечення проти позову, з одночасним надісланням їх копій іншим учасникам справи. У вказаний строк відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

У цей же строк третя особа має право надати пояснення по суті спору.

Роз`яснити відповідачу що в разі ненадання ними відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив з одночасним надісланням її копії іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення з одночасним надісланням його копії іншим учасникам справи.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя /підпис/ Н.В.Стрілець Згідно з оригіналом Суддя Шацького районного суду Волинської області Н.В.Стрілець

Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117910897
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів

Судовий реєстр по справі —170/205/24

Рішення від 04.04.2024

Адміністративне

Шацький районний суд Волинської області

Стрілець Н. В.

Рішення від 04.04.2024

Адміністративне

Шацький районний суд Волинської області

Стрілець Н. В.

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Шацький районний суд Волинської області

Стрілець Н. В.

Ухвала від 21.03.2024

Адміністративне

Шацький районний суд Волинської області

Стрілець Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні