Ухвала
від 27.03.2024 по справі 363/382/24
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"27" березня 2024 р. Справа № 363/382/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМУКРАЇНИ

27 березня 2024 року м. Вишгород

Вишгородський районний суд Київської області у складі:

судді Олійник С.В.,

за участю секретаря судового засідання Онопрієнка І.О.,

позивача ОСОБА_1 ,

відповідача ОСОБА_2 ,

представника відповідача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Вишгород цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Служба у справах дітей та сім`ї Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області, Служба у справах дітей та сім`ї Бучанської міської ради Вишгородського району Київської області про усуненні перешкод у спілкуванні з онукою та встановлення порядку участі у вихованні,

встановив:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області перебуває на розгляді цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Служба у справах дітей та сім`ї Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області, Служба у справах дітей та сім`ї Бучанської міської ради Вишгородського району Київської області про усуненні перешкод у спілкуванні з онукою та встановлення порядку участі у вихованні.

Ухвалою Вишгородського районного суду Київської області 23.01.2024 року відкрито провадження у справі, розгляд справи вирішено здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Позивач в підготовчому судовому засіданні просила призначити справу до судового розгляду.

Відповідач та її представник в підготовчому судовому засіданні не заперечували призначити справу до судового розгляду.

Представники третіх осіб Служби у справах дітей та сім`ї Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області та Служби у справах дітей та сім`ї Бучанської міської ради Вишгородського району Київської області в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином, просили розглядати у відсутності представника.

Дослідивши матеріали справи, суд зазначає наступне:

Предметом позову у даній цивільній справі є усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з онукою бабусі, яка проживає окремо від неї.

У ході підготовки справи до судового розгляду було вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі, остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу.

Відповідно до статті 197 Цивільного процесуального кодексу України, сторони не виявили бажання передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

Спір між сторонами в добровільному порядку не врегульовано.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому судовому засіданні немає.

Відповідач та представник відповідача підтримали відзив на позовну заяву, клопотання про доручення письмових доказів, просила викликати в якості свідка ОСОБА_4 .

Сторони не заперечили про витребування позиції щодо спору Служби у справах дітей та сім`ї Бучанської міської ради Вишгородського району Київської області.

Будь-яких інших заяв та клопотань від сторін до суду не надходило.

Заяви та клопотань від учасників справи про забезпечення позову та про зустрічне забезпечення, а також щодо направлення судових доручень не надходило.

Враховуючи позицію сторін, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження по справі та призначити справу до судового розгляду.

Для з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, належить встановити наступний порядок: заслухати сторони, свідка та дослідити письмові докази.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово, у відкритому судовому засіданні.

З урахуванням викладеного, керуючись ст.ст. 189, 197, 198, 200, 260 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження по даній справі.

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Служба у справах дітей та сім`ї Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області, Служба у справах дітей та сім`ї Бучанської міської ради Вишгородського району Київської області про усуненні перешкод у спілкуванні з онукою та встановлення порядку участі у вихованні призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 15 травня 2024 року о 10 годині 00 хвилин в залі судових засідань Вишгородського районного суду Київської області.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи, свідка.

Службі у справах дітей та сім`ї Бучанської міської ради Вишгородського району Київської області в строк до 14.05.2024 року надати суду позиції щодо спору.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.В. Олійник

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117930823
СудочинствоЦивільне
Сутьусуненні перешкод у спілкуванні з онукою та встановлення порядку участі у вихованні

Судовий реєстр по справі —363/382/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Олійник С. В.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Олійник С. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Олійник С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні