Ухвала
від 27.03.2024 по справі 545/1228/24
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 545/1228/24

Провадження № 2/545/1179/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27.03.2024 року суддя Полтавського районного суду Полтавської області Потетій А.Г., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Полтавського відділу ДВС у Полтавському районі Північно-східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Суми) про звільнення майна з під арешту, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до суду з позовом до Полтавського відділу ДВС у Полтавському районі Північно-східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Суми) про звільнення майна з під арешту.

Однак, зазначена вище позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням вимогЦПК України, а тому не може бути прийнята у провадження без усунення недоліків.

Так, з матеріалів позовної заяви не зрозуміло якими саме діями відповідача порушені права позивача та у який саме спосіб.

Позивачем не конкретизовано позовні вимоги та відповідно не надано доказів в їх обґрунтування.

Відповідно до ст. 177 ЦПК України у разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї, в електронній формі через електронний кабінет позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання іншим учасникам справи копій поданих до суду документів з урахуванням положеньстатті 43цього Кодексу.

Відповідно до ст. 185ЦПК Українисуддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених устаттях 175і177цього Кодексу,протягом п`ятиднів здня надходженнядо судупозовної заявипостановляє ухвалупро залишенняпозовної заявибез руху.

За даних обставин, позовну заяву слід залишити без руху, а позивачу необхідно надати строк для виправлення недоліків позовної заяви.

Позивача слід попередити, що в разі не виправлення зазначених недоліків у певний строк, позовна заява буде визнана неподаною і повернута позивачу.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.175, 177,185 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Полтавського відділу ДВС у Полтавському районі Північно-східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Суми) про звільнення майна з під арешту - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення зазначених в ухвалі недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня вручення позивачеві даної ухвали.

Попередити позивача, що в разі не виправлення зазначених в ухвалі недоліків протягом наданого часу, позовна заява буде вважатись неподаною і повернута.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: А. Г. Потетій

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117931621
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення майна з під арешту

Судовий реєстр по справі —545/1228/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Потетій А. Г.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Потетій А. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні