Ухвала
від 21.03.2024 по справі 953/4310/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/4310/23

н/п 2/953/542/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

попереднього судового засідання

та призначення справи до судового розгляду

"21" березня 2024 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді Бородіної Н.М.,

за участю секретаря Кривенко Т.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м.Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Київського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління юстиції, Четверта Харківська міська державна нотаріальна контора, про зняття арешту з майна,-

встановив:

Позивач ОСОБА_1 звернувся в суд із позовом до відповідача, ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Київський відділ державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків), Сьома Харківська міська державна нотаріальна контора, про зняття арешту з майна, а саме квартири за адресою: АДРЕСА_1 .

Під час підготовчого судового засідання судом залишений позов без руху, в подальшому позивачем на виконання ухвали наданий позов до ОСОБА_2 , Київського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління юстиції, Четверта Харківська міська державна нотаріальна контора, про зняття арешту з майна, який прийнятий до розгляду . До суду від представника позивача адвоката Жарової-Тітарьової Л.М. надійшло клопотання про проведення усіх судових засідань по справі в режимі відеоконференції по-за приміщенням суду.

Питання участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції регулюється ст. 212 ЦПК України, якою передбачено, що учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України"Про електронні документи та електронний документообіг"та"Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги", у порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022, у зв`язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, запроваджено воєнний стан на всій території України, який продовжений до травня 2024р.

Враховуючи введення воєнного стану на території України, відповідне клопотання представника позивача, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити.

При цьому суд зазначає, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Інших заяв та клопотань від сторін та представників не надходило.

За результатами проведеного підготовчого засідання, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово, в загальному порядку.

Керуючись ст. ст. 189,196-198, 200, 212, 260 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Київського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління юстиції, Четверта Харківська міська державна нотаріальна контора, про зняття арешту з майна.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 26 квітня 2024р об 11:20 год. у приміщенні Київського районного суду м. Харкова за адресою: м. Харків, вул. Валентинівська, 7-Б.

Проведення судового розгляду за участю представника позивача адвоката Жарової-Тітарьової Л.М. здійснювати в дистанційному режимі відеоконференції по-за приміщенням суду із застосуванням сервісу ВКЗ.

Розгляд справи проводити у відкритому судовому засіданні, суддею одноособово.

Суддя Бородіна Н.М.

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117936377
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —953/4310/23

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні