Ухвала
від 27.03.2024 по справі 703/5155/23
СМІЛЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 703/5155/23

2/703/186/24

УХВАЛА

про витребування доказів

(вступна та резолютивна частини)

27 березня 2024 року м. Сміла

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Криви Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання Холодняк Л.П.,

представника позивача за первісним позовом та відповідача за зустрічним позовом ОСОБА_1 ,

відповідача та його представника за первісним позовом та позивача, його представника за зустрічним позовом ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Сміла клопотання про витребування доказів в цивільній справі за первісним позовом Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» до ОСОБА_4 , ОСОБА_2 про переведення прав та обов`язків покупця за договором купівлі продажу та за зустрічним позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна», третя особа Державна інспекція архітектури та містобудування України про скасування реєстрації декларації про готовність до експлуатації об`єкта та усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, -

встановив:

Зважаючи на складність у виготовленні повного тексту ухвали суду, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити її вступну та резолютивну частини, відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України, суд

ухвалив:

Клопотання про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради (код ЄДРПОУ 38764676, 18000, м. Черкаси, вул.. Байди Вишневецького, буд. 36), копії реєстраційної справи: щодо вилучення обтяження, включаючи але не обмежуючись: заяву з додатками; документи, що посвідчують особу та повноваження заявника; будь-які документи ПрАТ «ВФ Україна» щодо погодження чи вчинення дій спрямованих на вилучення реєстрації права оренди з ДРРП, повноважень цих осіб; будь-які документи щодо погодження чи вчинення дій спрямованих на вилучення реєстрації права оренди ПрАТ «ВФ Україна» з ДРРП, повноважень цих осіб; відомості з ДЗК та будь-які інші документи надані для вчинення дії щодо припинення реєстрації права оренди кадастровий номер 7123783000:01:002:0231, загальною площею: 0,0100 га, розміщеної за адресою: АДРЕСА_1 , цільове призначення для розміщення та експлуатації об`єктів та споруд телекомунікацій.

Витребувані судом документи надати Смілянському міськрайонному суду Черкаської області протягом 10-ти днів з моменту отримання даної ухвали.

Копії ухвали направити Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради.

Роз`яснити уповноваженим особам Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради, що в разі неможливості подати докази, які вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, останні зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також з неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом. Притягнення до відповідальності не звільняє їх обов`язку подати суду докази.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Повний текст ухвали буде виготовлено протягом п`яти днів з дня завершення розгляду справи.

Суддя: Ю.В. Крива

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117944428
СудочинствоЦивільне
Сутьготовність до експлуатації об`єкта та усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —703/5155/23

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні