Ухвала
від 27.03.2024 по справі 398/925/24
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/925/24

провадження №: 2/398/1416/24

УХВАЛА

Іменем України

"27" березня 2024 р. м. Олександрія

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Дубровської Н.М., за участю секретаря судового засідання Баранник Н.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засідання цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 до Приютівської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Товариство з обмеженою відповідальністю "Колос" про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовною заявою про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явилася, про час, місце і дату судового засідання повідомлена належним чином.

Представник позивача в підготовче судове засідання не з`явився, про дату час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, подав до суду заяву про проведення підготовчого судового засідання без його та позивача участі, крім того подав клопотання про витребування копії матеріалів спадкової справи.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, надали заяви про розгляд справи без їх участі.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ "Колос" в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, надали заяву про розгляд справи без їх участі, зазначають, що не заперечують щодо задоволення позовних вимог.

Неявка учасників, враховуючи приписи ст.ст. 198, 223 ЦПК України не перешкоджає проведенню підготовчого засідання.

Дослідивши клопотання позивачів та матеріали справи, суд приходить до таких висновків.

Відповідно до ч.3 ст.49 ЦПК України до закінчення підготовчого засідання позивач має право змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви.

Під час проведення підготовчого засідання судом здійснені всі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 49, 196-198, 200, 261 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 до Приютівської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Товариство з обмеженою відповідальністю "Колос" про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини та призначити справу до судового розгляду по суті на 08.05.2024 року о 09 год. 00 хв., яке відбудеться в залі судових засідань №4 Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (м. Олександрія, вул. Поштова, 30).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Дубровська Н.М.

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117953765
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них

Судовий реєстр по справі —398/925/24

Рішення від 08.05.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Дубровська Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні