Ухвала
від 27.03.2024 по справі 608/44/23
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Чортківський районний суд Тернопільської області

копія

У Х В А Л А

27 березня 2024 року Справа № 608/44/23

Номер провадження2/608/19/2024

Чортківський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючої судді Коломієць Н. З.

з участю секретаря Смаглій О. Р.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в місті Чорткові клопотання представника відповідача ОСОБА_2 адвоката Вароди Павла Борисовича про участь в судовому засіданні в режимі відео конференції у справіза позовомТовариства з обмеженою відповідальністю «Аурум-Плюс» до Чортківської районної військової адміністрації Тернопільської області, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Пивовара Валерія Анатолійовича, державного реєстратора Кельби Ганни Михайлівни про визнання недійсними та скасування державних актів на право власності на землю,

ВСТАНОВИВ:

В січні 2023 року позивач Товариство з обмеженою відповідальністю «Аурум-Плюс» (далі ТОВ «Аурум-Плюс») звернувся в суд з позовом до відповідачів Чортківської районної військової адміністрації Тернопільської області, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про визнання недійсними та скасування державних актів на право власності на землю.

Позивач ТОВ «Аурум-Плюс» подав уточнену позовну заяву про збільшення позовних вимог, в якій зазначив відповідачем також ОСОБА_2 , третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Пивовара В. А., державного реєстратора Кельбу Г. М..

Представник відповідача ОСОБА_2 адвокат Варода П. Б. просить надати можливість участі у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів відеоконференцзв`язку «ЕаsyСоn».

Відповідно до частин 1-3 статті 212 Цивільного процесуального кодексу України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

З огляду на ті обставини, що представник відповідача фактично не має можливості бути присутнім в судовому засіданні в Чортківському районному суді Тернопільської області, суд вважає доцільним прийняти рішення про його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами суду з використання власних технічних засобів.

Керуючись ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Судові засідання в справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Аурум-Плюс» до Чортківської районної військової адміністрації Тернопільської області, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Пивовара Валерія Анатолійовича, державного реєстратора Кельби Ганни Михайлівни про визнання недійсними та скасування державних актів на право власності на землю, в режимі відеоконференції в залі Чортківського районного суду Тернопільської області за участю адвоката Вароди Павла Борисовича.

Участь в судових засіданнях представника відповідача ОСОБА_2 адвоката Вароди Павла Борисовича здійснити дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використання власних технічних засобів за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку "EASYCON".

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Копію ухвали надіслати представнику відповідача ОСОБА_2 адвокату Вароді Павлу Борисовичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Згідно з оригіналом

Суддя: (підпис)

Ухвала набрала законної сили 27 березня 2024 року.

Оригінал ухвали знаходиться в Чортківському районному суді Тернопільської області в матеріалах справи №608/44/23.

Суддя Н. З. Коломієць

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117955832
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —608/44/23

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Парфенюк В. І.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні