Ухвала
від 10.07.2024 по справі 608/44/23
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

копія

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

10 липня 2024 року Справа № 608/44/23

Номер провадження2/608/19/2024

Чортківський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді Коломієць Н. З.

з участю секретаря Смаглій О. Р.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача адвоката Колодовського О. В.,

представника відповідача ОСОБА_2 адвоката Вароди П. Б. ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові в режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористання власнихтехнічних засобівза допомогоюонлайн сервісувідеозв`язку «EASYCON»цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Аурум-Плюс» до Чортківської районної військової адміністрації Тернопільської області, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Пивовара Валерія Анатолійовича, державного реєстратора Кельби Ганни Михайлівни, Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області про визнання недійсними та скасування державних актів на право власності на землю,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 04 березня 2024 року даний позов було прийнято розгляду та призначено підготовче засідання.

В ході проведення підготовчого засідання адвокатом Вародою П. Б. було подано відзив на позовну заяву, згідно якого його довіритель ОСОБА_2 позов не визнає.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області подав письмове пояснення щодо позову, згідно якого вважає позов безпідставним.

В підготовче засідання з`явилися: представники позивача ОСОБА_1 , адвокат Колодовський О. В., представник відповідача Огородника адвокат Варода П. Б.

Всі інші учасники справи в ході проведення підготовчого засідання подали письмові заяви про розгляд справи у їхній відсутності за наявними у справі матеріалами.

В підготовчому засіданні представники позивача заявили клопотання про виклик усіх учасників справи для дачі пояснень та, окрім цього, викликати та допитати землевпорядника ОСОБА_5

Адвокат Варода П. Б. заперечує проти виклику приватного нотаріуса Пивовара В. А. для дачі пояснень, оскільки, відомості про його нотаріальну діяльність щодо вчинення правочинів, не можуть розголошуватись ним без згоди сторін договору та є нотаріальною таємницею.

Представники позивача ОСОБА_6 та адвокат Колодовський О. В. позов підтримують, просять призначити справу до розгляду по суті.

Представник відповідача - адвокат Варода П. Б. в підготовчому засіданні позов не визнає, просить справу призначити до розгляду по суті.

Отже,під часпроведення підготовчогозасідання уданій цивільнійсправі проведенонаступні підготовчідії:визначено характерспірних правовідносин,вимоги позивача,заперечення відповідачів,третіх осіб,склад учасниківсудового процесу,встановлено порядокз`ясування обставин,на якіпозивач посилаєтьсяяк напідставу своїхвимог,порядок дослідженнядоказів, якимивони обґрунтовуються,витребувано тадолучено доматеріалів справиписьмові докази,залучено доучасті усправі вякості третьоїособи Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області.

Крім того, судом вчинено інші дії, передбаченістаттею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання до суду сторони, треті особи та їх представники не зверталися.

Таким чином, у підготовчому судовому засіданні у відповідності до вимог ст.189ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, у зв`язку із чим, судом поставлено на обговорення питання про закриття підготовчого засідання.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 200 Цивільного процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Викликати в судове засідання в якості свідка землевпорядника ОСОБА_5 .

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Аурум-Плюс» до Чортківської районної військової адміністрації Тернопільської області, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Пивовара Валерія Анатолійовича, державного реєстратора Кельби Ганни Михайлівни, Головне управління Держгеокадастру уТернопільській області про визнання недійсними та скасування державних актів на право власності на землю.

Призначити справу до розгляду по суті на 15 годину 00 хвилин 30 липня 2024 року в приміщенні Чортківського районного суду Тернопільської області.

Про час та місце слухання справи повідомити та викликати в судове засідання для дачі пояснень представника Чортківської районної військової адміністрації Тернопільської області, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Пивовара Валерія Анатолійовича, державного реєстратора Кельбу Ганну Михайлівну, Головне управління Держгеокадастру у Тернопільській області.

Копію ухвалинаправити учасникамсправи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Згідно з оригіналом

Суддя:/підпис/

Оригінал ухвали знаходиться в Чортківському районному суді Тернопільської області в матеріалах справи № 608/44/24.

Ухвала набрала законної сили 10 липня 2024 року

Суддя: Н. З. Коломієць

СудЧортківський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення10.07.2024
Оприлюднено15.07.2024
Номер документу120317385
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —608/44/23

Ухвала від 10.07.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Парфенюк В. І.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні