Ухвала
від 28.03.2024 по справі 750/218/24
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№750/218/24

Провадження №2/751/752/24

УХВАЛА

28 березня 2024 року місто Чернігів

Новозаводський районний суд міста Чернігова

у складі: головуючого-судді Овсієнко Ю. К.

за участю секретаря Ригаль В.Л.,

позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» в особі філії «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» Дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» про стягнення заробітної плати при звільненні працівника,-

встановив:

У провадженні Новозаводського районного суду м. Чернігова перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» в особі філії «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» Дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» про стягнення заробітної плати при звільненні працівника.

До суду від представника відповідача Акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» надійшов відзив на позовну заяву, у якій вважає, що оскільки позивач ОСОБА_1 перебувала в трудових відносинах із Філією «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» Дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» то єдиним належним відповідачем по даній справі є Дочірнє підприємство «Чернігівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», код ЄДРПОУ 32016315, місцезнаходження 14005, м. Чернігів, вул. Київська. 17.

У судовому засіданні позивач заявила клопотання про заміну неналежного відповідача по даній справі на Дочірнє підприємство «Чернігівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Вислухавши позивача, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Згідно ч. 2 ст. 48 ЦПК України позивачем і відповідачем можуть бути фізичні і юридичні особи, а також держава.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 ЦПК України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Враховуючи відповідне клопотання позивача суд вважає за необхідне замінити первісного відповідача Відкрите акціонерне товариство «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» на належного - Дочірнє підприємство «Чернігівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», у зв`язку з чим відкласти розгляд справи на іншу дату та час.

Керуючись ст.ст. 48, 51 ЦПК України, -

Ухвалив:

Замінити первісного відповідача Відкрите акціонерне товариство «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» в особі філії «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця» Дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» на належного відповідача Дочірнє підприємство «Чернігівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» (код ЄДРПОУ 32016315, адреса місцезнаходження: 14005, м. Чернігів, вул. Київська, 17.

Розгляд справи відкласти на 02 квітня 2024 року на 14 год. 30 хв. в приміщенні Новозаводського районного суду м. Чернігова (м. Чернігів, вулиця Мстиславська, 17).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.К. Овсієнко

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117956712
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати при звільненні працівника

Судовий реєстр по справі —750/218/24

Рішення від 02.04.2024

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Маринченко О. А.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Маринченко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні