Ухвала
від 27.03.2024 по справі 477/530/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД

Миколаївської області

Справа №477/530/24

Провадження №2/477/727/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

27 березня 2024 року Жовтневий районний суд Миколаївської області у складі:

головуючої судді - Семенової Л.М.,

при секретарі судових засідань Пихтіні О.О.,

у підготовчому судовому засіданні у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки в порядку спадкування за законом

ВСТАНОВИВ:

07 березня 2024 року до суду звернувся представник позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 з позовом до Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області в якому просить визнати за позивачем в порядку спадкування за законом право на завершення приватизації земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, розташованої за межами населених пунктів на території Пересадівської (нині Воскресенської) сільської ради Вітовського (нині Миколаївського) району Миколаївської області, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства, стосовно якої було надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність, згідно наказу Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області від 25.05.2021 року №3272-СГ, розпочатої спадкодавцем ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , шляхом здійснення ОСОБА_1 всіх дій, пов`язаних з приватизацією земельної ділянки, в тому числі право на державну реєстрацію права власності на вказану земельну ділянку та одержання документів на ім`я - ОСОБА_1 , що посвідчують право власності на земельну ділянку.

Ухвалою від 12 березня 2024 року заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі.

27 березня 2024 року представник позивача ОСОБА_2 надав суду заяву про проведення підготовчого судового засідання за його відсутності, позовні вимоги підтримав.

Відповідач Воскресенська селищна рада Миколаївської області про дату, час та місце судового засідання повідомлений належно відповідно до рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення, про причини неявки представника не повідомив, заяв, клопотань, відзиву на позовну заяву суду не надав.

За відсутності заяв про відкладення підготовчого судового засідання та клопотань сторін, що підлягають вирішенню у підготовчому судовому засіданні, суд доходить висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями197,198,199, 212 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки в порядку спадкування за законом, - закрити.

Справу призначити до судового розгляду по суті в судовому засіданні 24 квітня 2024 року об 11.30 годині в приміщенні Жовтневого районного суду Миколаївської області (м.Миколаїв, вул. Ольшанців, 77).

Попередити учасників справи, що відповідно до ч.1 ст.223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Семенова

СудЖовтневий районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117969362
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —477/530/24

Рішення від 24.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Семенова Л. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Семенова Л. М.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Семенова Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні