Ухвала
від 27.03.2024 по справі 438/121/24
БОРИСЛАВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 438/121/24

Номер провадження 2/438/150/2024

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

27 березня 2024 року м. Борислав

Бориславський міський суд Львівської області у складі головуючого - судді Ткачової С.М., за участю секретаря судових засідань Терлецької Ю.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції цивільну справу № 438/121/24, провадження № 2/438/150/2024

учасники справи:

позивач: ОСОБА_1 не з`явилась;

представник позивача: адвокат Романів Ірина Богданівна, (ордер серії ВС№1254977 від 19.01.2024);

відповідач: представник Бориславського відділу Державної виконавчої служби у Дрогобицькому районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції не з`явився;

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: представник АТ КБ «ПриватБанк» Гнатишак Олег Володимирович (ордер ВС№1254977 від 19.01.2024),

розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Бориславський відділ Державної виконавчої служби у Дрогобицькому районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа АТ КБ «Приватбанк» про припинення обтяження нерухомого майна, -

встановив :

Позивач звернувся до суду з позовною заявою, в якій просить припинити зареєстроване Бориславським міським відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області в Єдиному реєстрі заборон відчуження об`єктів нерухомого майна обтяження нерухомого майна актуальна інформація зі спеціального розділу про державну реєстрацію обтяжень у вигляді арешту, номер запису про обтяження: 27739527

(спеціальний розділ), дата, час державної реєстрації: 03.09.2018 13:50:05, державний реєстратор: Дубик Юрій Ярославович, Бориславський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області; постанова про арешт боржника, серія та номер: 55871162, виданий 03.09.2028, видавник: Бориславський МВ ДВС; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер:42811341 від 03.09.2018 13:50:26, Дубик Юрій Ярославович, Бориславський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у

Львівській області; вид обтяження: арешт нерухомого майна; відомості про суб`єктів обтяження: особа майно/права якої обтяжуються: ОСОБА_1 , орган державної влади, обтяжував: Бориславський МВ ДВС ГТУЮ у Львівській області; опис предмета обтяження: все нерухоме майно.

Ухвалою Бориславського міського суду від 26.01.2024 цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Бориславський відділ Державної виконавчої служби у Дрогобицькому районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа АТ КБ «Приватбанк» про припинення обтяження нерухомого майна прийнято до розгляду та визначено розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_2 просила закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Представник Бориславського відділу Державної виконавчої служби у Дрогобицькому районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в судове засідання не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_3 в підготовчому судовому засіданні не заперечив щодо закриття підготовчого провадження та просив призначити справу до судового розгляду.

Суд, заслухавши думку учасників судового провадження, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного, відповідно до приписів статей 197, 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу для розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті. За результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу. Сторонам було надано можливість представити суду всі наявні докази у справі.

Оскільки завдання підготовчого провадження виконані, у підготовчому судовому засіданні вирішені питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження до початку судового розгляду справи по суті, а тому суд приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

На підставі викладеного та керуючись ст. 84, 189, 196-198, 200, 260 ЦПК України, суд,-

постановив:

закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Бориславський відділ Державної виконавчої служби у Дрогобицькому районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа АТ КБ «Приватбанк» про припинення обтяження нерухомого майна.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10.04.2024 о 10:20 год у приміщенні Бориславського міського суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Борислав, вул. Грушевського, 21.

Встановити загальний порядок дослідження доказів у справі, а саме: заслухати вступне слово учасників справи, з`ясувати обставини, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідити докази у справі.

Про дату, час і місце проведення судового засідання повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://court.gov.ua/fair/sud1301/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Світлана ТКАЧОВА

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117975383
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення обтяження нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —438/121/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Бориславський міський суд Львівської області

Ткачова С. М.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Бориславський міський суд Львівської області

Ткачова С. М.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Бориславський міський суд Львівської області

Ткачова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні