Ухвала
від 28.03.2024 по справі 748/3940/23
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28.03.24

Справа № 748/3940/23

Провадження № 2/744/58/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закриття провадження у справі

(вступна та резолютивна частини)

28 березня 2024 року Семенівський районний суд Чернігівської області у складі: головуючого судді Гнипа О. І.,

при секретарі Висоцькій Т. П.,

за участі:

прокурорів: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 (у режимі відеоконференції),

відповідача ОСОБА_3 ,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в місті Семенівка Чернігівської області цивільну справу за позовом заступника керівника Чернігівської окружної прокуратури Гресь Анастасії Володимирівни в інтересах держави в особах Національної служби здоров`я України та Чернігівської обласної ради до відповідача ОСОБА_3 , зазначена у позові третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради, про відшкодування витрат на лікування потерпілого від злочину, -

В С Т А Н О В И В:

Враховуючи, що складання судового рішення у формі ухвали вимагає значного часу, суд вважає за необхідне відкласти складення повного тексту ухвали до 02 квітня 2024 року й обмежитися складанням і оголошенням вступної та резолютивної частин ухвали.

На підставі викладеного, керуючись ч. 9 ст. 10, ч. 7 ст. 141, п. 2 ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст. 256, ч. 6 ст. 259 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву заступника керівника Чернігівської окружної прокуратури Гресь Анастасії Володимирівни щодо закриття провадження у справі задовольнити повністю.

Провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Чернігівської окружної прокуратури Гресь Анастасії Володимирівни в інтересах держави в особах Національної служби здоров`я України та Чернігівської обласної ради до відповідача ОСОБА_3 , зазначена у позові третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради, про відшкодування витрат на лікування потерпілого від злочину закрити у зв`язку з відсутністю предмета спору через добровільне відшкодування відповідачем заявлених за позовом витрат.

Судові витрати у справі віднести на рахунок держави.

Роз`яснити сторонам, що у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається. Наявність ухвали про закриття провадження у зв`язку з прийняттям відмови позивача від позову не позбавляє відповідача в цій справі права на звернення до суду за вирішенням цього спору.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Чернігівського апеляційного суду шляхом подачі в п`ятнадцятиденний строк апеляційної скарги.

Суддя: О. І. Гнип

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117989128
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування потерпілого від злочину

Судовий реєстр по справі —748/3940/23

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні