Ухвала
від 28.03.2024 по справі 441/322/23
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

441/322/23

2-во/441/10/24

У Х В А Л А

про виправлення описки

28.03.2024 Городоцький районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Перетятько О.В.,

за участю секретаря Сорока М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про виправлення описки у резолютивній частині рішення Городоцького районного суду Львівської області від 14.03.2024 по справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Гелецької Лесі Петрівни до філії «Рава-Руське лісове господарство» ДП Ліси України», треті особи на стороні відповідача Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, ОСОБА_2 , про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, виплату середнього заробітку та моральної шкоди,-

в с т а н о в и в :

Рішенням Городоцького районного суду Львівської області від від 14.03.2024 по справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Гелецької Лесі Петрівни до філії «Рава-Руське лісове господарство» ДП Ліси України», треті особи на стороні відповідача Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, ОСОБА_2 , про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, виплату середнього заробітку та моральної шкоди позов задоволено частково.

Судом виявлено, що в резолютивній частині рішення в абзаці 8 здійснено технічну помилку, а саме, помилково зазначено: «На рішення суду може бути подана апеляційна скарга протягом десяти днів з дня його проголошення до Львівського апеляційного суду. Особи,які бралиучасть усправі,але небули присутніу судовомузасіданні підчас проголошеннясудового рішення,можуть податиапеляційну скаргупротягом десятиднів здня отриманнякопії цьогорішення»,замість правильного: «На рішення суду може бути подана апеляційна скарга протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Львівського апеляційного суду. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії цього рішення».

Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала, що відповідає вимогам ч. 2 ст. 269 ЦПК України.

Учасники справи в судове засідання не з`явились, відповідно до вимог ч. 2 ст.247ЦПК України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Вивчивши заяву, оглянувши матеріали справи № 441/322/23, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ст.269ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить переконання внести виправлення у абзац восьмий резолютивної частини вищезазначеного рішення, вказавши у ній: «На рішення суду може бути подана апеляційна скарга протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Львівського апеляційного суду. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії цього рішення».

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Виправити описку у рішенні Городоцького районного суду Львівської області від 14.03.2024 по справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Гелецької Лесі Петрівни до філії «Рава-Руське лісове господарство» ДП Ліси України», треті особи на стороні відповідача Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, ОСОБА_2 , про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, виплату середнього заробітку та моральної шкоди,

Викласти абзац восьмий резолютивної частини рішення у такій редакції: «На рішення суду може бути подана апеляційна скарга протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Львівського апеляційного суду. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення».

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Головуючий суддя Перетятько О.В.

СудГородоцький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117998596
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про виправлення помилки у судовому рішенні

Судовий реєстр по справі —441/322/23

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шандра М. М.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шандра М. М.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

Ухвала від 07.08.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Перетятько О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні