Постанова
від 07.07.2010 по справі 4-119/2010
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

№4-119/2010

П О С Т А Н О В А

Про продовження позапланової ревізії

7 липня 2010 року м. Добропілля

Суддя Добропільського міськрайонного суду Донецької області Діденко С.О.,

при секретарі Могілатової Т.П.

за участю:

прокурора Сахно Д.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання Добропільського міжрайонного прокурора про продовження позапланової ревізії в Комунальному підприємстві «Добропільський міський транспорт», щодо законності отримання та використання бюджетних коштів КП «Добропільський міський транспорт» при отриманні бюджетних коштів через виконавчий комітет Добропільської міської ради та через Управління праці та соціального захисту населення Добропільської міської ради та подальшому їх використанні та збереженні основних засобів підприємства,

В С Т А Н О В И В:

Постановою судді Добропільського міськрайонного суду Донецької області Лаврушина О.М. від 15 червня 2010 року було призначено позапланову ревізію в Комунальному підприємстві «Добропільський міський транспорт» щодо законності отримання та використання бюджетних коштів КП «Добропільський міський транспорт» та збереження основних засобів підприємства за період 2009-2010 роки, в період 10 робочих днів, починаючи з 15 червня 2010 року за участю представників Добропільської міжрайонної прокуратури, з залученням відповідних спеціалістів та дати відповіді на поставлені питання. Проведення ревізії доручити спеціалістам Добропільського МКРВ.

6 липня 2010 року Добропільський міжрайонний прокурор звернувся з поданням про продовження позапланової ревізії, посилаючись на той факт, що за результатами проведення перевірки встановлено передання в уставний фонд підприємства основних засобів за остаточною вартістю без урахування фактичної ціни переданих обєктів.

Добропільською міжрайонною прокуратурою направлено вимогу до Добропільської міської ради щодо приведення у відповідність уставного фонду КП «Добропільський міський транспорт» з ринковими цінами з залученням відповідних спеціалістів. На тепер відповідь не надано, що унеможливлює виведення фактичних результатів перевірки.

Просить продовжити проведення позапланової ревізії працівниками Добропільської МКРВ на Комунальному підприємстві «Добропільський міський транспорт» до 15 робочих днів.

В судовому засіданні прокурор підтримав подання, просить його задоволити.

Заслухавши прокурора, розглянувши подання, суд вважає, що подання обґрунтоване та підлягає задоволенню, оскільки відповідно до ст. 11 Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні» позапланова виїзна ревізія або перевірка може здійснюватися лише за наявності підстав для її проведення на підставі рішення суду. Підставою, для проведення позапланової виїзної ревізії, згідно до п. 5 ч. 5 ст. 11 зазначеного Закону є надходження доручення, щодо проведення ревізій та перевірок у підконтрольних установах від органів прокуратури, в якому містяться факти, що свідчать про порушення підконтрольними установами Законів України, перевірку додержання яких віднесено законом до компетенції органів державної контрольно-ревізійної служби.

За результатами проведення перевірки встановлено передання в уставний фонд підприємства основних засобів за остаточною вартістю без урахування фактичної ціни переданих обєктів.

Добропільською міжрайонною прокуратурою направлено вимогу до Добропільської міської ради щодо приведення у відповідність уставного фонду КП «Добропільський міський транспорт» з ринковими цінами з залученням відповідних спеціалістів. На тепер відповідь не надано, що унеможливлює виведення фактичних результатів перевірки.

Тому, суд вважає, що необхідно продовжити проведення позапланової ревізії працівниками Добропільської МКРВ на Комунальному підприємстві «Добропільський міський транспорт», яке розташовано за адресою в м. Добропілля мкр. Молодіжний буд. 6.

На підставі викладеного, та керуючись ст.11 Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні», суд -

П О С Т А Н О В И В:

Продовжити проведення позапланової ревізії працівниками Добропільської МКРВ на Комунальному підприємстві «Добропільський міський транспорт», яке розташовано за адресою: 85000 м. Добропілля мкр. Молодіжний буд. 6, поштова адреса: м. Добропілля вул. Гагаріна, 1, ЄДРПО 36297606, за період 2009-2010 роки до 15 робочих днів.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Добропільського

міськрайонного суду С.О.Діденко

Дата ухвалення рішення07.07.2010
Оприлюднено15.12.2022
Номер документу11802172
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-119/2010

Постанова від 14.09.2010

Кримінальне

Тростянецький районний суд Сумської області

Жаворонок В. П.

Постанова від 15.06.2010

Кримінальне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Курач І. В.

Постанова від 01.12.2010

Кримінальне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Степанов С. В.

Постанова від 29.01.2010

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Вознюк С. М.

Постанова від 19.04.2010

Кримінальне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Забіяко Ю. Г.

Постанова від 10.06.2010

Кримінальне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Васильковський В. М.

Постанова від 04.08.2010

Кримінальне

Літинський районний суд Вінницької області

Кащук А. С.

Постанова від 20.05.2010

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Казан І. С.

Постанова від 20.03.2010

Кримінальне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Ламєкін М. І.

Постанова від 09.09.2010

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Кіосак Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні