Ухвала
від 28.03.2024 по справі 333/2796/24
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 333/2796/24

Провадження № 2-о/333/207/24

УХВАЛА

Іменем України

28 березня 2024 року м.Запоріжжя

Суддя Комунарського районного суду м. Запоріжжя Варнавська Л.О., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 про встановлення факту, родинних відносин, заінтересована особа: Мелітопольська міська рада Запорізької області, -

В С Т А Н О В И В:

До Комунарського районного суду м. Запоріжжя надійшла заява від представника заявника адвоката Скворцової О.В., яка діє в інтересах ОСОБА_1 , заінтересована особа: Мелітопольська міська рада Запорізької області, відповідно доякої проситьсуд встановитиюридичний фактродинних стосунків,а самете,що громадянинУкраїни ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 ум.МелітопольЗапорізької області,є ріднимдядьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Відповідно до автоматизованої системи документообігу цивільну справу було розподілено судді Варнавській Л.О.

Згідно з ч.3ст. 294 ЦПК Українисправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Відповідно до ч.1ст.187 ЦПК Україниза відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустаттею 185 цього Кодексу.

Згідно із вимогамиЦПК Українизазначена заява підсудна Комунарському районному суду м.Запоріжжя, подана і оформлена в порядку, встановленому ст.ст.175-177,318 ЦПК України. Підстав для залишення заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі не вбачається. Відповідно до ст.ст.293-294 ЦПК Українисправа підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

З наведених вище підстав, суд вважає, що заяву необхідно прийняти до розгляду,відкрити окреме провадження у справі та призначити судове засідання.

Керуючись ст.ст.19,53, 187,293-294,318 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, родинних відносин, заінтересована особа: Мелітопольська міська рада Запорізької області.

Призначити відкрите судове засідання для розгляду справи по суті в залі Комунарського районного суду м.Запоріжжя за адресою: м.Запоріжжя, вул.Європейська, буд. 7,на 13-45 годину 01.05.2024 рокуз повідомленням учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, а заінтересованим особамтакож копії заяви та доданих до неї документів.

Встановитизаінтересованій особіп`ятнадцятиденний строкз дня вручення копії цієї ухвали для подання відзиву на заяву, який повинен відповідати вимогамст.178 ЦПК України. Зобов`язати заінтересовану особу одночасно з наданням до суду відзиву надіслати його копію та додані до нього документи (належним чином засвідчені копії доказів) іншим учасникам справи.

Роз`яснити заінтересованій особі, що у разі ненадання нею відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити вимоги заяви за наявними матеріалами справи.

Витребувати у приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Яковлевої І.М., належним чином засвідчену копію спадкової справи заведену після смерті ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Роз`яснити приватному нотаріусу, що вказані докази повинні бути надані судуу строк до 01.05.2024 року.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання цієї ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Учасники справиможуть отримати інформацію про стан розгляду справи в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/sud0812/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Комунарського районного суду

м. ЗапоріжжяЛ.О. Варнавська

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118030313
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, родинних відносин, заінтересована особа: Мелітопольська міська рада Запорізької області

Судовий реєстр по справі —333/2796/24

Рішення від 01.05.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Варнавська Л. О.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Варнавська Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні