Ухвала
від 01.04.2024 по справі 337/4410/23
ХОРТИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

01.04.2024

ЄУН 337/4410/23

Провадження №2/337/62/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

01 квітня 2024 року Хортицький районний суд міста Запоріжжя в складі:

головуючого судді Сидорової М.В.,

за участю секретаря Коваленко В.С.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3 ,

представника третьої особи ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Запоріжжі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , треті особи: орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району, Орган опіки та піклування Вільнянської міської ради, про усунення перешкод у вихованні дитини та визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з дитиною,

ПОСТАНОВИВ:

Затвердити мирову угоду від 01 квітня 2024 року, укладену між ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ,РНОКПП НОМЕР_2 ,місце реєстрації: АДРЕСА_2 , на наступних умовах:

1. Сторони підтверджують, що між ними досягнуто домовленостей щодо вирішення спорів за позовом щодо предмету спору у цивільній справі №337/4410/23.

2. Сторони за взаємною згодою між собою, з метою мирного врегулювання спору по цивільній справі №337/4410/23 на підставі взаємних поступок, вирішили визначити ОСОБА_1 (Стороні-1) спосіб у спілкуванні та вихованні доньок ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , наступним чином:

- Систематичні побачення з доньками в присутності ОСОБА_3 (Сторони-2) за місцем проживання (перебування) матері та дітей з урахуванням стану здоров`я та відвідування дошкільного закладу освіти кожного тижня п`ятниця з 17-00 до 19-00 та неділя з 09-00 до 12-00 за домовленістю між сторонами з урахуванням стану здоров`я та погодних умов побачення з доньками можливе на дитячому майданчику (парку, розважальному центрі) в присутності в тому числі батьків ОСОБА_1 (Сторони-1).

- ОСОБА_1 (Сторона-1) має право разом з ОСОБА_3 (Сторона-2) забирати дітей з дошкільного закладу освіти, який відвідують діти та приводити їх за місцем проживання (перебування) матері та дітей.

Зустрічі проводити за попереднім погодженням з ОСОБА_3 (Стороною-2).

- Сторони погодили та домовились, що коли у батька припадає робоча зміна у вихідний день (або святковий день), ОСОБА_1 (Сторона-1) попереджує завчасно ОСОБА_3 (Сторону-2), про те, що він не зможе приїхати до дітей в обумовлений строк. Внаслідок цього, якщо Батько згідно Графіку, встановленого цією Мировою угодою не скористався своїм правом та не зміг з будь яких причин бути з дітьми не обумовлені цим Графіком, він може зустрітись з дітьми в інший день, лише за згодою та погодженням ОСОБА_3 (Сторони-2).

- Дні народження дітей - ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 святкуються разом з матір`ю на її території або в місцях загального користування (кафе, дитячі центри, тощо). Батько має право бути присутнім та перебувати під час святкування тільки в місцях загального користування, в кафе, дитячому центрі тільки 1 годину, дарувати подарунки, спілкуватися та гратися. Батьки ОСОБА_1 (Сторони-1) також мають право привітати, подарувати подарунки, спілкуватися та гратися протягом цієї години зі своїми внучками. Якщо святкується день народження будь якої дитини вдома, Батько разом зі своїми батьками мають право прийти до мешкання квартири в якій проживає ОСОБА_3 (Сторона-2) з дітьми та привітати, подарувати подарунки, спілкуватися та гратися протягом 1 години зі своїми внучками.

ОСОБА_3 (Сторона-2) повідомляє ОСОБА_1 (Сторону-1) у випадку виїзду дітей за межі м. Запоріжжя про термін такого від`їзду та місце їх перебування шляхом телефонного зв`язку не пізніше ніж за 2 дні перед від`їздом.

3. ОСОБА_1 (Сторона-1) гарантує при виконанні умов даної Мирової угоди відмовитися від будь-яких претензій до ОСОБА_3 (Сторони-2).

4. ОСОБА_3 (Сторона-2) гарантує при виконанні умов даної Мирової угоди відмовитись від будь-яких претензій до ОСОБА_1 (Сторони-1).

5. Сторони зобов`язуються не перешкоджати один одному в здійсненні їх прав та обов`язків щодо їх дітей.

6. Сторони по справі засвідчують, що після виконання мирової угоди не будуть мати між собою будь-яких неврегульованих претензій щодо визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з дитиною.

7. При укладанні даної мирової угоди інтереси Сторін та їх законні права, та права дітей не порушуються, Сторони діють свідомо, без будь-якого впливу, примусу, при відсутності тяжких обставин, які вливали б на їх волевиявлення.

8. Сторони домовилися, що судові витрати, які понесені сторонами у справі, відносяться на сторону, яка їх фактично понесла.

9. Ця Мирова угода укладена українською мовою в п`яти примірниках: один примірник для Хортицького районного суду м. Запоріжжя, та по одному для кожної із Сторін, та Органу опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району, Органу опіки та піклування Вільнянської міської ради. Провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , треті особи: орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району, Орган опіки та піклування Вільнянської міської ради, про усунення перешкод у вихованні дитини та визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з дитиною - закрити.

Роз`яснити сторонам, що у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Ухвала суду може бути оскаржена до Запорізького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала суду про затвердження мирової угоди є виконавчим документом і у разі невиконання затвердженої судом мирової угоди може бути подана для її примусового виконання в порядку, передбаченому законодавством для виконання судових рішень.

Суддя М.В. Сидорова

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118063224
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у вихованні дитини та визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з дитиною

Судовий реєстр по справі —337/4410/23

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Сидорова М. В.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Сидорова М. В.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Сидорова М. В.

Ухвала від 21.08.2023

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Сидорова М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні