Ухвала
від 01.04.2024 по справі 609/287/24
КРЕМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 609/287/24

Провадження № 2/601/336/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження

01 квітня 2024 року м.Кременець

Суддя Кременецького районного суду Тернопільської області Шульгач Н.М. ознайомившись із позовною заявою виконувача обов`язків керівника Кременецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України до ОСОБА_1 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачаКомунальне некомерційне підприємство «Лановецька міська лікарня» про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілих від злочину, -

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява виконувача обов`язків керівника Кременецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України до ОСОБА_1 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачаКомунальне некомерційне підприємство «Лановецька міська лікарня» про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілих від злочину подана з додержанням вимог, викладених у статтях 175 - 177 ЦПК України.

Справа підлягає розгляду за правилами цивільного судочинства та підсудна Кременецькому районному суду Тернопільської області.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні, а тому слід відкрити провадження у справі.

Враховуючи ст.19, ст.274 та ч.5 ст. 279 ЦПК України, суддя вважає, що дана справа є малозначною, незначної складності, для якої пріоритетним є швидке вирішення, а тому її розгляд слід проводити в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19,175, 177, 187, 274, 277 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою виконувача обов`язків керівника Кременецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України до ОСОБА_1 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачаКомунальне некомерційне підприємство «Лановецька міська лікарня» про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілих від злочину та призначити до розгляду на 29 квітня 2024 року о 09 год. 30 хв..

Розгляд справи здійснити за правилами спрощеного позовного провадження (без повідомлення сторін).

Справа розглядатиметься суддею одноособово, без проведення судового засідання, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду, розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Копію ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження у справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі. Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити відповідачу право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження та відзив на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив згідностатті 179 ЦПК України протягом десяти днів з дня отримання відзиву, а відповідач протягом 10-ти днів з дня отримання відповіді на відзив подати заперечення.

Копія відзиву, відповіді на відзив, заперечення та додані до них документи повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву, відповіді на відзив, заперечення до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://court.gov.ua/sud1909/.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Позивач: Кременецька окружна прокуратура, ЄДРПОУ 02910098, місцезнаходження: вул.Словацького,6а м.Кременець Тернопільської області,47000;

Відповідач: ОСОБА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстрований: АДРЕСА_1 .

Третя особа: Комунальне некомерційне підприємство «Лановецька міська лікарня», ЄДРПОУ 0200903, місцезнаходження: вул.Шевченка,30 м.Ланівці.

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118065975
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілих від злочину

Судовий реєстр по справі —609/287/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Шульгач Н. М.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Шульгач Н. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні