Ухвала
від 01.04.2024 по справі 380/2190/24
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 380/2190/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

01 квітня 2024 року м. Львів

Львівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої - судді Мричко Н.І.,

за участі секретаря судового засідання Кулик С.В.,

представника позивача Кравчук О.А,

представника відповідача Хром`як У.В.,

представника третьої особи Тарасович О.І.,

провівши підготовку до судового розгляду адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Львівської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення, -

встановив:

до Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 (далі позивач) до Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації код ЄДРПОУ 38557581, місцезнаходження: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18 (далі відповідач), в якій позивач просить:

- визнати протиправним та скасувати наказ Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації від 27.10.2023 № 36-ос Про затвердження меж і режимів використання зон охорони пам`яток місцевого значення відповідно до науково-проектної документації Історико-архітектурний опорний план м. Львова (історико-архітектурний опорний план м. Львова з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам`яток та історичних ареалів) та Додаток до нього.

Ухвалою від 05.02.2024 суддя залишила позовну заяву без руху та встановила позивачу строк для усунення виявлених у ній недоліків.

Ухвалою від 12.02.2024 суддя прийняла позовну заяву до розгляду й відкрила загальне позовне провадження у справі. Одночасно зобов`язано Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації, з урахуванням вимог частин п`ятої, шостої статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України, опублікувати оголошення про оскарження в судовому порядку наказу Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації від 27.10.2023 № 36-ос Про затвердження меж і режимів використання зон охорони пам`яток місцевого значення відповідно до науково-проектної документації Історико-архітектурний опорний план м. Львова (історико-архітектурний опорний план м. Львова з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам`яток та історичних ареалів) та Додатку до нього у виданні, в якому цей акт офіційно оприлюднений, із зазначенням вимог позивача щодо оскарженого акта, реквізитів нормативно-правового акта, дати, часу і місця проведення підготовчого засідання та надати суду докази опублікування відповідного оголошення.

26.02.2024 до суду від представника відповідача надійшов відзив на позовну заяву.

11.03.2024, суд, керуючись статтею 49 КАС України, постановив ухвалу, без виходу до нарадчої кімнати, про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Львівську міську раду.

18.03.2024 до суду від представника позивача надійшла відповідь на відзив.

18.03.2024 до суду надійшла заява від представника Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради про залучення до участі в справі Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради в якості третьої особи.

18.03.2024, суд, без виходу до нарадчої кімнати, постановив ухвалу про відмову у залученні до участі в справі третьої особи - Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

У підготовчому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримала. Щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечила.

У підготовчому засіданні представник відповідача проти позовних вимог заперечила. Проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечила.

У підготовчому засіданні представник третьої особи проти позовних вимог заперечила. Проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечила.

На стадії підготовчого провадження справи до розгляду по суті, сторони примирення не досягли.

Суд провів підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, зокрема: остаточно визначив предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу; з`ясував заперечення проти позовних вимог; визначив обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрав відповідні докази; вирішив відводи; визначив порядок розгляду справи.

Суд вважає, що всі підготовчі дії виконані в повному обсязі та є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 180, 183, 243, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

1. Підготовче провадження в адміністративній справі закрити.

2. Призначити справу до судового розгляду по суті.

3. Судовий розгляд відбудеться 22 квітня 2024 року об 11:30 год., у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду, за адресою: м. Львів, вул.Чоловського, 2 (1-й поверх, зал судових засідань № 3).

4. Роз`яснити, що докази, заяви з процесуальних питань подаються до суду відповідно до статей 79, 166-167 Кодексу адміністративного судочинства України.

5. Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: https://adm.lv.court.gov.ua.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Мричко Н.І.

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118077535
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —380/2190/24

Ухвала від 01.04.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 12.02.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 05.02.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні