Ухвала
від 02.04.2024 по справі 133/404/24
КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 133/404/24

Номер провадження 2/133/456/24

У Х В А Л А

про залишення без руху

02.04.24 м. Козятин

Суддя Козятинського міськрайонного суду Вінницької області Щерба Н.Л., перевіривши позовну заяву керівника Хмільницькоїокружної прокуратуриВінницької області,поданої вінтересах державив особіГлуховецької селищної ради Хмільницького району, до ОСОБА_1 та Товариства з обмеженою відповідальністю "Ольга", треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 ,про витребування земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

Керівник Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області в особі Глуховецької селищної ради Хмільницького району звернувся до Козятинського міськрайонного суду Вінницької області з позовною заявою до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Ольга", треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 , в якій просить витребувати у відповідачів земельну ділянку з кадастровим номером 0521482800:05:009:0122, площею 1,9600 га, із цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться на території Глуховецької селищної територіальної громади Хмільницького району Вінницької області (колишньої Вернигородоцької сільської ради Козятинського району Вінницької області). Також просить стягнути з відповідачів в рівних частках на користь Вінницької обласної прокуратури сплачений судовий збір.

Вивчивши матеріали поданої позовної заяви, вважаю, що вони не відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Так, відповідно до положень згідно з ч.7 ст.177 ЦПК України до позовної заяви, підписаної представником позивача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника позивача.

Відповідно до ч.1 ст.24 Закону України "Про прокуратуру" право подання позовної заяви (заяви, подання) в порядку цивільного, адміністративного, господарського судочинства надається Генеральному прокурору, його першому заступнику та заступникам, керівникам обласних та окружних прокуратур, їх першим заступникам та заступникам, прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Позовна заява підписана керівником Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області М. Кандзьобою. Проте до позовної заяви не додано докази на підтвердження того, що М.Кандзьоба обіймає посаду керівника Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області.

Згідно з вимогами ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст. ст. 175 і 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення позивачу ухвали.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 175, 177, 185, 260-261, 353 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву керівника Хмільницькоїокружної прокуратуриВінницької області,поданої вінтересах державив особіГлуховецької селищної ради Хмільницького району, до ОСОБА_1 та Товариства з обмеженою відповідальністю "Ольга", треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 ,провитребування земельноїділянки залишити без руху і надати позивачу строк для усунення виявлених недоліків строком десять днів із дня отримання копії ухвали.

Роз`яснити позивачеві, якщо він відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтею 175 і 177 ЦПК України, позовна заява буде вважатись поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 261 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118094459
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —133/404/24

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Щерба Н. Л.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Щерба Н. Л.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Щерба Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні