Ухвала
від 03.04.2024 по справі 927/317/22
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

03 квітня 2024 року ЧернігівСправа № 927/317/22

Чернігівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої судді Падій В.В.,

за участю секретаря Краснової О.Р.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду за правилами загального позовного провадження адміністративну справу за позовом Керівника Прилуцької окружної прокуратури до Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, Державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відділу надання адміністративних послуг Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області Якименко Тетяни Володимирівни, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділ освіти Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області про визнання незаконним та скасування рішення, скасування запису державного реєстратора про припинення юридичної особи,

У С Т А Н О В И В:

Керівник Прилуцької окружної прокуратури звернувся до суду з позовом до Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, Державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відділу надання адміністративних послуг Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області Якименко Тетяни Володимирівни, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділ освіти Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області про визнання незаконним та скасування рішення, скасування запису державного реєстратора про припинення юридичної особи.

-визнати незаконним та скасувати рішення 16 сесії 8 скликання Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області від 23.09.2021 №451 «Про припинення Брагинцівського ЗЗСО 1 ст.»;

-скасувати запис № 1000431110015000072 від 20.12.2021, внесений до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, внесений державним реєстратором юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань відділу надання адміністративних послуг Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області Якименко Тетяною Володимирівною, про державну реєстрацію припинення юридичної особи в результаті її ліквідації.

Ухвалою судді Чернігівського окружного адміністративного суду Падій В.В. від 22.01.2024 відкрито провадження у даній справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами.

Ухвалою суду від 21.03.2024 вирішено проводити розгляд справи за правилами загального позовного провадження та призначено перше підготовче судове засідання на 13:00 год. 03 квітня 2024 року.

У підготовче засідання учасники справи та треті особи не з`явилися, про дату, час та місце судового засідання були повідомлені належним чином, від позивача та його представника надійшли заяви про проведення підготовчого засідання без їх участі.

Відповідно до частини 4 статті 229 Кодексу адміністративного судочинства України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Під час підготовчого провадження були встановлені всі передбачені статтею 180 Кодексу адміністративного судочинства України обставини та вчинені дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи зазначене, підготовче провадження необхідно закрити, а справу призначити до розгляду по суті.

Керуючись статтями 180, 181, 183, 241-243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Підготовче провадження у справі за позовом Керівника Прилуцької окружної прокуратури до Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, Державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відділу надання адміністративних послуг Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області Якименко Тетяни Володимирівни, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділ освіти Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області про визнання незаконним та скасування рішення, скасування запису державного реєстратора про припинення юридичної особи, закрити.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 30 квітня 2024 року о 13:00 год., яке буде проводитися в приміщенні Чернігівського окружного адміністративного суду під головуванням судді Падій В.В. за адресою: вул. Київська, 23, м. Чернігів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо розгляду даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.cn.court.gov.ua/sud2570/.

Копію даної ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили в строк та порядку, передбачені статтею 256 Кодексу адміністративного судочинства України, та оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Падій

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118114047
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —927/317/22

Ухвала від 03.04.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

Ухвала від 21.03.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

Ухвала від 22.01.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

Ухвала від 05.12.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Губенко Н.М.

Постанова від 14.11.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Губенко Н.М.

Ухвала від 17.10.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Губенко Н.М.

Ухвала від 09.05.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Губенко Н.М.

Ухвала від 20.04.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Губенко Н.М.

Ухвала від 27.03.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Губенко Н.М.

Постанова від 01.02.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Мальченко А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні