Ухвала
від 03.04.2024 по справі 443/585/24
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №443/585/24

Провадження №2/443/313/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

03 квітня 2024 року місто Жидачів

Суддя Жидачівського районного суду Львівської області Павлів А.І., розглянувши позовну заяву Органу опіки та піклування Ходорівської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

встановив:

Позивач Орган опіки та піклування Ходорівської міської ради (місцезнаходження: Львівська область, Стрийський район, м.Ходорів, вул. Грушевського, 38) в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 подав до суду позовну заяву, відповідачами у якій зазначено ОСОБА_3 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), ОСОБА_4 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів з підстав, передбачених статтями 3, 19, 27, 28, 45, 77, 174, 175, 177 ЦПК України.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 29.03.2024 автоматизованою системою документообігу суду визначено суддю Павліва А.І. для цього судового провадження.

01.04.2024 судом отримано інформацію з Єдиного державного демографічного реєстру про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання відповідача ОСОБА_3 .

Крім цього, матеріали справи містять інформацію ЦНАП Ходорівської міської ради про зареєстроване місце проживання відповідачки ОСОБА_4 .

Підстав вважати, що заяву подано з недотриманням правил підсудності та без додержання вимог, передбачених статтями 175, 177 ЦПК України, які б перешкоджали вирішенню питання про відкриття провадження у справі, суд не вбачає. Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження на час вирішенні питання про відкриття провадження у справі судом не встановлено.

Зважаючи на вимоги статей 19, 274 ЦПК України позовна заява підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що наявні підстави для прийняття позовної заяви до розгляду, відкриття провадження у справі та призначення справи до підготовчого засідання.

Керуючись статтями 7, 19, 187, 196. 260, 274 ЦПК України,

постановив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу призначити до відкритого підготовчого засідання в порядку загального позовного провадження на 02.05.2024о 10год 00хв у приміщенні Жидачівського районного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Жидачів, вул.Я.Мудрого,20.

Встановити відповідачам строк п`ятнадцять днів з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на позов. До відзиву повинні бути додані докази та документи, передбачені частиною 5 статті 178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачам, що копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Копію ухвали, а також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи, повідомивши їх про дату, час і місце підготовчого засідання.

Роз`яснити сторонам, що вони зобов`язані подати усі наявні у них докази в порядку та строки, встановлені законом або судом, не приховувати докази. Якщо доказ не може бути поданий у встановлений строк з об`єктивних причин, сторони повинні про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбачено статтею 62 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою сторінки суду: https://gd.lv.court.gov.ua.

Учасники справи та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами; зловживання процесуальними правами не допускається.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремому оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя А.І. Павлів

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118118119
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —443/585/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

ПАВЛІВ А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні