Ухвала
від 04.04.2024 по справі 161/2028/24
ЛОКАЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/2028/24

Провадження № 2/931/110/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

04.04.2024 року смт. Локачі

Локачинський районний суд Волинської області у складі:

головуючого судді Безп`ятко О.І.,

з участю секретаря судового засідання Левчук О.В.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника третьої особи ОСОБА_2 ,

при проведенніпідготовчого судовогозасідання взалі судуу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 в інтересах малолітньої ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Орган опіки та піклування Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області про позбавлення батьківських прав,

в с т а н о в и в :

У справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах малолітньої ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Орган опіки та піклування виконавчого комітету Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області про позбавлення батьківських прав проведено підготовку до судового розгляду.

Сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі, та надали докази, на які вони посилаються у позові.

Відповідач у судове засідання не з`явився, хоча належним чином був повідомлений судом про дату, час та місце розгляду справи, відповідно до вимог ст. 128 ЦПК України, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення (а.с. 51).

Враховуючи наведене, а також вимоги ст. 198, ч.1 ст. 223 ЦПК України, суд дійшов висновку про можливість проведення підготовчого судового засідання без участі відповідача.

Позивач у судовому засіданні просила викликати в судове засідання свідків: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечувала.

Представник третьої особи у судовому засіданні не заперечувала щодо виклику свідків та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідно до ст. 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. В ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Враховуючи наведене, суд дійшов висновку про задоволення клопотання позивача про виклик у судове засідання свідків.

Підстави ухвалити рішення, передбачені ч.3 ст. 200 ЦПК України, відсутні.

Судом визначено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів у справі.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки до судового розгляду справи.

Під час проведення підготовчого судового засідання суд, з`ясувавши обставини справи, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого судового засідання та призначення судового розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 196-200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах малолітньої ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Орган опіки та піклування Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області про позбавлення батьківських прав закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10:00год 25квітня 2024року в залі судових засідань Локачинського районного суду Волинської області за адресою: смт. Локачі, вул. Миру, 20 Володимирського району Волинської області.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

В судове засідання викликати учасників справи та (за наявності) їх представників.

Клопотання позивача ОСОБА_1 задовольнити, викликати та допитати в судовому засіданні свідків: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 .

Свідки зобов`язані з`явитися до суду за їх викликом у визначений час і дати правдиві показання про відомі їм обставини. Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи за відмову від давання показань на вимогу суду, згідно ст.ст.384, 385 КК України.

Копію ухвали надати сторонам у справі.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Локачинського районного суду О.І. Безп`ятко

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118120973
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —161/2028/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні