Ухвала
від 03.04.2024 по справі 404/9067/23
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/9067/23

Номер провадження 2/404/2230/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2024 року м. Кропивницький

Кіровський районний суд м. Кіровограда в складі:

головуючої судді - Варакіної Н.Б.

за участю секретаря - Добровольської Т.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кропивницькому цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Аджамська сільська рада (вул. Центральна, 65, с. Аджамка, Кропивницький р-н, Кіровоградська обл., 27620) про визначення порядку участі батька у вихованні дітей,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Аджамська сільська рада про визначення порядку участі батька у вихованні дітей.

Представник позивача ОСОБА_3 звернулась до суду із заявою про зміну предмету позову.

Відповідно до ст. 49 ЦПК України позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. До закінчення підготовчого засідання позивач має право змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви. У справі, що розглядається за правилами спрощеного позовного провадження, зміна предмета або підстав позову допускається не пізніше ніж за п`ять днів до початку першого судового засідання у справі.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне прийняти змінену позовну заяву, надавши строк відповідачу для подання відзиву на уточнені позовні вимоги.

Керуючись ст. ст.49, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про прийняття заяви про зміну предмету позову по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Аджамська сільська рада (вул. Центральна, 65, с. Аджамка, Кропивницький р-н, Кіровоградська обл., 27620) про визначення порядку участі батька у вихованні дітей задовольнити.

Прийняти до розгляду заяву про зміну предмету позову.

В подальшому розглядати справу з урахуванням позовної заяви зі зміною предмету позову.

Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Орган опіки та піклування Кропивницької міської ради.

Витребувати від Органу опіки та піклування Кропивницької міської ради Висновок про доцільність визначення місця проживання малолітніх дітей ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , з батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Підготовче судове засідання відкласти на 08 серпня 2024 року на 11-45 год.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі для відома.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда Н. Б. Варакіна

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118124847
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення порядку участі батька у вихованні дітей

Судовий реєстр по справі —404/9067/23

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні