Ухвала
від 04.04.2024 по справі 943/370/23
БУСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер №943/370/23

Провадження № 2/943/78/2024

У ХВ АЛ А

підготовчого судового засідання

"04" квітня 2024 р.

Буський районний суд Львівської області

в складі: головуючого-судді Журибіда Б.М.

з участю секретаря Пирка В.М.

за участі представника позивача ОСОБА_1

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Буську справу за позовом ОСОБА_2 в особі представника, адвоката МАЛИНЯКА Віктора Андрійовича до ТзОВ «Трускавецьінвест» (Готельний комплекс «Женева»), ТзОВ «Оздоровчо-профілактичний комплекс планета здоров`я» про стягнення грошових коштів, -

встановив:

В провадженні Буського районного суду Львівської області перебуває цивільна справа за означеним позовом.

Позивач в підгтовоче судове засідання не з`явився, забезпечив явку свого представника, адвоката Малиняка В.А., який позовні вимоги підтримав, посилаючись на обставини, викладені в позовній заяві, просить призначити справу до судового розгляду по суті, дане засідання проводити без застосування засобів звукозапису, про що подав відповідну письмову заяву.

Представники відповідачів, за викликом суду не з`явилася, були судом належним чином повідомлені про день та час розгляду справи, причини неявки суду не повідомили. Клопотань про розгляд справи у відсутності їх представників, пояснень, заперечень, відзив на позов, не подали.

Враховуючи клопотання представника позивача, відповідно до ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 196-200,259,260 ЦПК України, суд

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 в особі представника, адвоката МАЛИНЯКА Віктора Андрійовича до ТзОВ «Трускавецьінвест» (Готельний комплекс «Женева»), ТзОВ «Оздоровчо-профілактичний комплекс планета здоров`я» про стягнення грошових коштів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 14 травня 2024 року о 10.00 год приміщенні Буського районного суду Львівської області.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Б. М. Журибіда

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118135636
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —943/370/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні