Ухвала
від 04.04.2024 по справі 680/56/24
НОВОУШИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 680/56/24

№2/680/100/24

У Х В А Л А

04 квітня 2024 року селище Нова Ушиця

Новоушицький районний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Яцини О.І.,

за участю секретаря судового засідання Стандрійчук М.П.,

представника позивача адвоката Лисенка Я.О.,

представника відповідача - адвоката Яремчука Р.Л.,

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні впорядку загальногопозовного провадженняу залісуду врежимі відеоконференціїцивільну справуза позовом ОСОБА_1 , яку подав його представник адвокат Лисенко Ярослав Олександрович до Товариства з обмеженою відповідальністю «Тур Авто Плюс»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Приватне акціонерне товариства «Страхова компанія «Перша», Товариство з доданою відповідальністю «Страхове товариство «ДОМІНАНТА», про відшкодування шкоди,

установив:

У провадженні Новоушицького районного суду Хмельницької області перебуває дана справа.

Представник позивача в підготовчому засіданні позов підтримав, не заперечив проти призначення справи до судового розгляду, просив задовольнити раніше подане клопотання про виклик свідка ОСОБА_2 .

Представник відповідача у підготовчому засіданні позов не визнав, просив задовольнити раніше подане клопотання про виклик свідків ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , не заперечив проти призначення справи до судового розгляду.

Представник третьої особи - Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Перша» надіслав до суду письмові пояснення щодо позову та просив справу розглядати за його відсутності.

Третя особа - Товариство з доданою відповідальністю «Страхове товариство «ДОМІНАНТА» будучи належним чином повідомленою про таке, у підготовче засідання представника не направила.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі не встановлено.

Статтею 91 ЦПК України визначено, що виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи.

На переконання суду, клопотання представника позивача та представника відповідача необхідно задовольнити та викликати свідків, попередивши їх про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187-200 та 258-260 ЦПК України, суд,

постановив:

Закрити підготовчепровадження уцивільній справіза позовом ОСОБА_1 , яку подав його представник адвокат Лисенко Ярослав Олександрович до Товариства з обмеженою відповідальністю «Тур Авто Плюс»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Приватне акціонерне товариства «Страхова компанія «Перша», Товариство з доданою відповідальністю «Страхове товариство «ДОМІНАНТА», про відшкодування шкоди.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті,який відбудеться01травня 2024 рокуо 14годині 00хвилин в залі судових засідань Новоушицького районного суду Хмельницької області (селище Нова Ушиця, вул.Українська, 27), про що повідомити учасників справи.

В судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи.

Клопотання представника позивача та представника відповідача про виклик свідків - задовольнити.

Викликати в судове засідання на 14 годину 00 хвилин 01 травня 2024 року для допиту в якості свідків:

ОСОБА_5 та ОСОБА_6 , зобов`язавши відповідача забезпечити їхню явку в судове засідання.

ОСОБА_2 , жителя АДРЕСА_1 .

Відповідно до статей 384, 385 Кримінального кодексу України попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя О. І. Яцина

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118137867
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —680/56/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні