Ухвала
від 04.04.2024 по справі 440/8705/22
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

04 квітня 2024 року м. ПолтаваСправа № 440/8705/22

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Сич С.С., перевіривши матеріали заяви Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" про заміну боржника у справі №440/8705/22 за позовом Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - фізична особа-підприємець ОСОБА_1 , про визнання протиправним та скасування рішення,

В С Т А Н О В И В:

Позивач Комунальне підприємство "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області про визнання протиправним та скасування рішення.

Рішенням Полтавського окружного адміністративного суду від 03 січня 2023 року у справі №440/8705/22 адміністративний позов Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - фізична особа-підприємець ОСОБА_1 , про визнання протиправним та скасування рішення задоволено. Визнано протиправним та скасувати рішення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області №132 від 20 вересня 2022 року в частині повернення неправомірно витраченої суми страхових коштів в розмірі 28535 грн. 96 коп. (двадцять вісім тисяч п`ятсот тридцять п`ять гривень дев`яносто шість копійок) та застосування до Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" фінансової санкції в розмірі 14267 грн. 98 коп. (чотирнадцять тисяч двісті шістдесят сім гривень дев`яносто вісім копійок). Стягнуто за рахунок бюджетних асигнувань Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області на користь Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" судові витрати зі сплати судового збору в сумі 2481 грн. (дві тисячі чотириста вісімдесят одна гривня).

04 квітня 2024 року до суду надійшла заява Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" про заміну боржника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області на його правонаступника Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Відповідно приписів статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. Положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Зважаючи на викладене вище, суд вважає за необхідне призначити заяву Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" про заміну боржника у справі №440/8705/22 до розгляду у судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись статтями 248, 256, 379 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

Призначити заяву Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" про заміну боржника у справі №440/8705/22 за позовом Комунального підприємства "Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради" до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - фізична особа-підприємець ОСОБА_1 , про визнання протиправним та скасування рішення до розгляду у судовому засіданні на 11:00 11 квітня 2024 року у приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Пушкарівська, 9/26, м. Полтава, Полтавська область, 36039.

Повідомити учасників справи та Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області про дату, час та місце судового засідання.

Копію ухвали направити учасникам справи та до Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СуддяС.С. Сич

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118142465
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —440/8705/22

Ухвала від 12.04.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 11.04.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 04.04.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 25.07.2023

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Подобайло З.Г.

Ухвала від 28.06.2023

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Подобайло З.Г.

Ухвала від 01.06.2023

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Подобайло З.Г.

Ухвала від 14.02.2023

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Подобайло З.Г.

Рішення від 03.01.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 11.11.2022

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 17.10.2022

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні