Ухвала
від 05.04.2024 по справі 467/289/24
АРБУЗИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 467/289/24

2/467/110/24

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду по суті

05.04.2024 року Арбузинський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючого судді Кірімової О.М.,

за участю секретаря Розмеріци О.В.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Арбузинка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Арбузинської селищної об`єднаної територіальної громади в особі Арбузинської селищної ради про визнання права власності на житловий будинок за набувальною давністю,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Арбузинського районного суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Арбузинської селищної об`єднаної територіальної громади в особі Арбузинської селищної ради про визнання права власності на житловий будинок за набувальною давністю.

Позивач та представник позивача в судовому засіданні проти призначення справи до судового розгляду не заперечували, клопотань не заявляли.

Від представника відповідача до судового засідання надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

У підготовчому судовому засіданні з`ясовано обставини, передбачені ст. 197 ЦПК України, до судового розгляду спір не врегульований.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог до суду не надходило.

Клопотання щодо роз`яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, їх забезпечення не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, зустрічне забезпечення не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11, 12, 14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Підстав для відкладення підготовчого провадження немає.

За таких обставин, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження у справі закриттям підготовчого засідання та призначити справу до розгляду по суті.

Оскільки клопотань щодо порядку з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядку дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті не надходило, суд вважає за необхідне встановити такий порядок відповідно до вимог параграфу 3 глави 6 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст. 197-200, 212 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Арбузинської селищної об`єднаної територіальної громади в особі Арбузинської селищної ради про визнання права власності на житловий будинок за набувальною давністю до розгляду по суті на 10:00 годину 07.05.2024 року у відкритому судовому засіданні.

Встановити порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, відповідно до вимог параграфу 3 глави 6 ЦПК України, а саме вступне слово учасників справи, з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідження доказів.

У судове засідання викликати сторони.

Закінчити підготовче провадження у справі, підготовче засідання закрити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Арбузинського

районного суду О.М. Кірімова

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118149035
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на житловий будинок за набувальною давністю

Судовий реєстр по справі —467/289/24

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні