Ухвала
від 05.04.2024 по справі 494/1697/22
БЕРЕЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Березівський районний суд Одеської області

05.04.2024

Справа № 494/1697/22

Провадження № 2/494/32/24

УХВАЛА

05.04.2024 року м. Березівка

Суддя Березівського районного суду Одеської областіРимар І.А.,розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання поза межами приміщення суду із використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку «EasyCon» у справі за позовом ОСОБА_2 до Акціонерного товаритва «Страхова компанія «Країна» «Про стягнення страхового відшкодування»,-

, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Березівського районного суду Одеської області перебуває на розгляді цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Акціонерного товаритва «Страхова компанія «Країна» «Про стягнення страхового відшкодування».

Розгляд справи призначений на 15.04.2024 рік на 10:00 годину.

04.04.2024 року на адресу суду надійшла заява від представника позивача про проведення судового засідання поза межами приміщення суду із використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку «EasyCon».

Відповідно дост.212 ЦПК України«Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Оскільки клопотання представника позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю його прибути до Березівського районного суду Одеської області в судове засідання через територіальну віддаленість і наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції «EasyCon».

Керуючись ст.212 Цивільно-процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання поза межами приміщення суду із використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку «EasyCon» задовольнити.

Розгляд справи за позовом ОСОБА_2 до Акціонерного товаритва «Страхова компанія «Країна» «Про стягнення страхового відшкодування», який відбудеться 15.04.2024 року о 10:00 годині провести в режимі відеоконференції. «EasyCon».

Для участі в судових засіданнях в режимі відеоконференції за допомогою системи відеоконференцзв`язку "EASYCON" представнику позивача необхідно попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в системі відеоконференцзв`язку "EASYCON" на офіційному веб-порталі Судової влади України (www.court.gov.ua) та перевірити наявні власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції системою відеоконференцзв`язку «EasyCon».

Попередити, що відповідно до ч. 5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Копію ухвали негайно направити представнику позивача.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя Римар І.А

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118149203
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення страхового відшкодування

Судовий реєстр по справі —494/1697/22

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Лебединський С. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні