Ухвала
від 05.04.2024 по справі 233/8123/23
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/8123/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 квітня 2024 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області в складі:

головуючого судді Мартишева Т. О.

за участю секретаря судового засідання Любач Н.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Бахмутська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області, про встановлення факту, що має юридичне значення, -

В С Т А Н О В И В:

Заявниця ОСОБА_1 звернулась до Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області з заявою про встановлення факту, що має юридичне значення, у якій просить встановити факт її спільного проживання з 2005 по 2023 рік за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_2 , однією сім`єю у фактичному шлюбі з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , померлим ІНФОРМАЦІЯ_2 у м. Краматорськ Донецької області, що необхідно заявниці для прийняття спадщини.

Ухвалою від 28 грудня 2023 року дану заяву було залишено без руху, надано строк для усунення недоліків.

Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 15 січня 2024 року прийнято до розгляду заяву та відкрито провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Бахмутська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області, про встановлення факту, що має юридичне значення, справу призначено до судового розгляду в порядку окремого провадження у судовому засіданні.

03 квітня 2024 року від заявниці ОСОБА_1 до суду надійшла заява,в якійостання просить її заяву про встановлення факту проживання однією сім`єю у фактичному шлюбі з ОСОБА_2 залишити без розгляду, розгляд справи провести у її відсутність.

Суд, перевіривши матеріали заяви, встановив наступне.

Згідно ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК Українисуд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

У зв`язку з наведеним, суд вважає за необхідне заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: Бахмутська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області, про встановлення факту, що має юридичне значення, залишити без розгляду за заявою заявниці.

Керуючись ст. 257 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 ,заінтересована особа:Бахмутська міськавійськова адміністраціяБахмутського районуДонецької області,про встановленняфакту,що маєюридичне значення залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до суду апеляційної інстанції шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя :

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118149691
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —233/8123/23

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні