Ухвала
від 07.10.2010 по справі 17/43-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"07" жовтня 2010 р. Справа № 17/43-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді С улімовської М. Б., при секретар і Шикаловій В.О., розглянувши у відкритому судовому засідан ні справу

за заявою Управління П енсійного фонду України в м.Н ова Каховка

до Кооперативу "Магістр аль", м.Нова Каховка

про визнання банкрутом

за участю представників ст орін:

від заявника - не прибув,

від боржника - не прибув,

ліквідатор Кукурудза О. М. (л іцензія НОМЕР_1 від 30.11.2009 р.)

в с т а н о в и в:

Кредитор - Управління Пе нсійного фонду України у м. Но ва Каховка, звернувся до госп одарського суду з заявою про визнання боржника - коопера тиву „Магістраль” (м. Нова Ках овка Херсонської області) ба нкрутом, відповідно до проце дури, передбаченої статтею 52 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, у зв' язку з наявністю за боргованості до пенсійного ф онду та відсутністю боржника за юридичною адресою.

Постановою господарського суду Херсонської області ві д 30.03.10 р. боржника - кооператив „ Магістраль” визнано банкрут ом і відкрито ліквідаційну п роцедуру. Цією ж постановою л іквідатором банкрута призна чено арбітражного керуючого Кукурудзу Олександра Микола йовича (ліцензія НОМЕР_1 в ід 30.11.2009 р.), якого зобов'язано зді йснити ліквідаційну процеду ру та подати до суду звіт та лі квідаційний баланс.

Враховуючи, що строк ліквідаційної процедури зак інчився, ліквідатором звіт т а ліквідаційний баланс не по дано суд, для з'ясування стану проведення ліквідаційної пр оцедури, ухвалою від 27.09.2010р. пр изначив справу до розгляду н а 07.10.2010р.

Кредитор та боржник, н алежним чином повідомлені пр о місце та дату розгляду спра ви, явку уповноважених предс тавників в судове засідання не забезпечили, про причини н еявки суд не повідомили.

В судовому засіданні ліквідатор звернувся до суд у із звітом про виконану робо ту та клопотанням про продов ження строку ліквідаційної п роцедури. Клопотання мотивов ано тим, що виконуючи вимоги с татті 25 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом", вживаючи заходи, с прямовані на пошук майна бан крута, ліквідатором встанов лено, що банкруту кооператив у "Магістраль" на праві власно сті належить полу причеп ОДА З-799, рік випуску 1988, державний №5 678ХД.

На сьогоднішній день встановити місцезнаходженн я майна банкрута не вдалося. В той же час в 2010 році органами ДАІ має бути проведено техні чний огляд поле причепу, під ч ас проведення якого може бут и встановлено місцезнаходже ння вказаного майна.

Враховуючи вищевикла дене, з огляду на те, що для вчи нення зазначених дій необхід ний додатковий час, ліквідат ор просить продовжити строк ліквідаційної процедури.

Дослідивши матеріали справи, звіт ліквідатора та к лопотання про продовження ст року ліквідаційної процедур и, суд дійшов висновку про мож ливість задоволення клопота ння ліквідатора боржника.

Враховуючи викладене, кер уючись ст.22, 24 Закону України "П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом", суд -

у х в а л и в:

1.Продовжити строк лікв ідаційної процедури і повнов аження ліквідатора арбітраж ного керуючого Кукрудзи О.М. с троком на 2 місяці.

2. Ліквідатору звіт та лікві даційний баланс по готовност і подати до суду.

3. Ухвалу направити боржнику , УПФУ в м.Нова Каховка, ліквід атору Кукурудзі О.М., Херсонсь кому обласному сектору з пит ань банкрутства.

Суддя М.Б. Сулімовська

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення07.10.2010
Оприлюднено28.10.2010
Номер документу11815107
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —17/43-б-10

Ухвала від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 25.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні