Ухвала
від 04.04.2024 по справі 646/2091/24
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/2091/24

№ провадження 2/646/1635/2024

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про перехід зі спрощеного провадження без повідомлення сторін в спрощене провадження з повідомленням сторін

04.04.24 м.Харків

Суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова Білінська О.В., розглянувши заяву Фермерського господарства «ТЕСТ-АГРО» - адвоката Пухтаєвич Ольги Олегівни щодо вирішення питання про розгляд справи за позовом Фермерського господарства «ТЕСТ-АГРО» до ОСОБА_1 про визнання трудових відносин припиненими та проведення запису в ЄДР відомостей про голову підприємства в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін,-

ВСТАНОВИВ:

Адвокат Пухтаєвич О.О. в особі представника ФГ «Тест-Агро» звернулась до суду з позовом до ОСОБА_1 про визнання трудових відносин припиненими та проведення запису в ЄДР відомостей про голову підприємства.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м. Харкова від 13 березня 2024 року позовна заява прийнята до розгляду та відкрито провадження у справі та в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

21 березня 2024 року до суду надійшла заява адвоката Пухтаєвич О.О., в якій вона просить здійснити перехід розгляду даної справи із спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін в спрощене провадження з повідомленням сторін, оскільки викладені обставини в позові потребують доказуванню в судовому засіданні за участю сторін та з викликом свідків.

Вивчивши матеріали цивільної справи, суд вважає за необхідне вирішити питання про перехід від спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін до спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Частиною 2 статті 19ЦПК України передбачено, що цивільне судочинство у порядку позовного провадження здійснюється за правилами загального та спрощеного провадження. Вид провадження визначається ухвалою суду про відкриття провадження (ст. 277 ЦПК України).

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного провадження з повідомлення (викликом) сторін.

Керуючись ст. 274, 277, 279 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Здійснити перехід від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін до розгляду справи за правиламиспрощеного позовногопровадження зповідомленням сторін по цивільній справі за позовом Фермерського господарства «ТЕСТ-АГРО» до ОСОБА_1 про визнання трудових відносин припиненими та проведення запису в ЄДР відомостей про голову підприємства.

Призначити справу до судового розгляду на 11 год. 30 хв. 29 квітня 2024 року.

Про час та місце судового засідання повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали про перехід від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Білінська

СудЧервонозаводський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118155897
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку з іншими підставами звільнення за ініціативою роботодавця

Судовий реєстр по справі —646/2091/24

Ухвала від 20.06.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Білінська О. В.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Білінська О. В.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Білінська О. В.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Білінська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні