Ухвала
від 03.04.2024 по справі 803/151/16
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

03 квітня 2024 року ЛуцькСправа № 803/151/16

Волинський окружний адміністративний суд у складі судді Димарчук Т.М., вивчивши заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області до Державного підприємства "Шахта № 1 "Нововолинська" про стягнення пені,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Волинського окружного адміністративного суду від 09.03.2016 у даній справі позов задоволено повністю, стягнуто з Державного підприємства "Шахта №1 "Нововолинська" на користь Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Нововолинську Волинської області 129 992 (сто двадцять дев`ять тисяч дев`ятсот дев`яносто дві тисячі) 65 копійок пені за період з 01 жовтня 2015 року по 31 грудня 2015 року.

Ухвалою Волинського окружного адміністративного суду від 05.01.2018 проведено заміну в даній адміністративній справі стягувача Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Нововолинську Волинської області на його правонаступника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області.

01.04.2024 за вх. №18410/24 на адресу суду надійшла заява Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження, а саме, стягувача - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області на його правонаступника Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області.

Відповідно до частини другої статті 379 КАС України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи.

Враховуючи наведене, заяву про заміну сторони виконавчого провадження слід призначити до судового розгляду.

Керуючись статтями 248, 379 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області до Державного підприємства "Шахта № 1 "Нововолинська" про стягнення пені до судового розгляду у судовому засіданні на 10:00 год. 08 квітня 2024 року в залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 1.

В судове засідання викликати державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, представників заінтересованої особи та учасників справи, яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представникам, крім того, документи, що посвідчують повноваження на ведення справи у суді.

Роз`яснити, що відповідно до частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Копію ухвали направити учасникам справи, заявнику та органу державної виконавчої служби.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена окремо від рішення суду.

Суддя Т.М. Димарчук

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118168313
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення пені

Судовий реєстр по справі —803/151/16

Ухвала від 08.04.2024

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Димарчук Тетяна Миколаївна

Ухвала від 03.04.2024

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Димарчук Тетяна Миколаївна

Ухвала від 05.01.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Костюкевич Сергій Федорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні