Ухвала
від 08.04.2024 по справі 297/1594/24
БЕРЕГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №297/1594/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

та призначення справи до судового розгляду

08 квітня 2024 року м. Берегове

Суддя Берегівського районного суду Закарпатської області Фейір О. О., перевіривши матеріали позовної заяви адвоката Мензака Юлія Юлійовича в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог щодо предмета позову на стороні позивача - Батівська селищна рада, про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням,-

встановив:

Адвокат Мензак Юлій Юлійович ( АДРЕСА_1 ) в інтересах ОСОБА_1 ( АДРЕСА_2 ) звернувся в Берегівський районний суд Закарпатської області із позовом до ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ), третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Батівська селищна рада (смт. Батьово, вул. Кошута, 128 Берегівського району Закарпатської області), про визнання ОСОБА_2 таким, що втратив право користування квартирою, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 .

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, за клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Перевіривши матеріали позовної заяви, вважаю, що така відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України, справа підсудна Берегівському районному суду, її слід розглядати за правилами спрощеного позовного провадження відповідно до ст. 274 ЦПК України, тому проведення по справі підготовчого судового засідання не є необхідним. Враховуючи значення справи для сторін, вважаю розглядати справу з повідомленням сторін про день, час та місце судового засідання.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовом адвоката Мензака Юлія Юлійовича в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог щодо предмета позову на стороні позивача - Батівська селищна рада, про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Справу розглядати в порядку спрощеного позовного провадження, призначивши її до розгляду по суті в приміщенні Берегівського районного суду Закарпатської області на 09:00 год. 30 квітня 2024 року.

Про день, час та місце судового засідання повідомити позивача, відповідача та третю особу.

Роз`яснити, що відповідач має право подати відзив на позов, що має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, не пізніше п`ятнадцяти днів із дня вручення їм ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути відповідачем надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Відповідач також повинен подати суду докази разом з поданням відзиву.

Роз`яснити сторонам, що позивач має право подати до суду відповідь на відзив відповідно до ст. 179 ЦПК України, в строк протягом 3 (трьох) днів з моменту отримання відзива відповідача на позов, а відповідач має право подати заперечення на відповідь на відзив відповідно до ст. 180 ЦПК України до початку розгляду справи по суті.

Роз`яснити відповідачу, що він має право протягом п`яти днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження подати заперечення проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо розгляду даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/sud0701/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Олександр ФЕЙІР

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118175581
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням

Судовий реєстр по справі —297/1594/24

Рішення від 30.04.2024

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ФЕЙІР О. О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ФЕЙІР О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні