Ухвала
від 05.04.2024 по справі 446/2599/23
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/2599/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05.04.2024 року суддя Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області Самсін М. Л. , розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи на стороні позивача: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Жовтанецька сільська рада про визнання дійсним усного договору купівлі-продажу земельної ділянки, визнання права власності на земельну ділянку, зобов`язання Жовтанецької сільської ради здійснення реєстраціїї земельної ділянки,

встановив:

позивачка ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2 , треті особи на стороні позивача: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Жовтанецька сільська рада про визнання дійсним усного договору купівлі-продажу земельної ділянки, визнання права власності на земельну ділянку, зобов`язання Жовтанецької сільської ради здійснення реєстраціїї земельної ділянки.

Справи позовного провадження розглядаються судом на підставі поданої позивачем позовної заяви, яка повинна відповідати положенням ст. ст.175,177 ЦПК України.

Між тим, в порушення вищевказаних вимог позивачем:

- не чітко зазначено зміст позовних вимог та не викладено обставин, якими позивачка обґрунтовує свої вимоги (щодо визнання дійсним усного договору купівлі-продажу земельної ділянки);

- не зазначено доказів щодо наявності чи відсутності заборон (арештів) на відчуження вищевказаного нерухомого майно (витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна).

Вказані в ухвалі недоліки позбавляють суд можливості відкрити провадження за цією справою.

Відповідно до ч. 1ст. 185ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст.ст.175,177цьогоКодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись ч. 1ст. 185, ст. ст.260,261 ЦПК України, суд

постановив:

позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи на стороні позивача: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Жовтанецька сільська рада про визнання дійсним усного договору купівлі-продажу земельної ділянки, визнання права власності на земельну ділянку, зобов`язання Жовтанецької сільської ради здійснення реєстраціїї земельної ділянки - залишити без руху, надавши позивачці строк для усунення недоліків - п`ять днів з дня отримання копії ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.Л.Самсін

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118176146
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дійсним усного договору купівлі-продажу земельної ділянки, визнання права власності на земельну ділянку, зобов`язання Жовтанецької сільської ради здійснення реєстраціїї земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —446/2599/23

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні