Рішення
від 08.04.2024 по справі 295/4669/24
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа №295/4669/24

Категорія 10

2-о/295/124/24

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

08.04.2024 року м. Житомир

БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ЖИТОМИРА

в складі:

головуючого - судді Кузнєцова Д.В.

присяжних - Барановської Т.В., Трибель О.М.,

секретаря с/з - Карпішиної С.С.,

за участі заявників ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

представника заінтересованої особи (орган опіки) Ходаківської Н.В.,

представника заінтересованої особи (будинок дитини) Магдич В.М.,

розглянувши у закритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Орган опіки та піклування Житомирської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради про усиновлення дитини, -

В С Т А Н О В И В:

Оскільки для виготовлення повного судового рішення необхідний значний час, суд вважає за доцільне оголосити вступну та резолютивну його частини.

Керуючись ст.ст. 258, 259 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Заяву задовольнити.

Оголосити громадянку України - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та громадянина України - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , усиновлювачами ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженця м. Коростень Коростенського району Житомирської області.

Заявників в актовому записі про народження ОСОБА_3 записати: батьком - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , громадянин України, який проживає за адресою: АДРЕСА_1 (паспорт громадянина України НОМЕР_1 , виданий 02 січня 2002 року Куйбишевським РВ ДМУ України в Донецькій області), а матір`ю - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянка України, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 (паспорт громадянина України НОМЕР_2 , виданий 11 вересня 2008 року Калінінським РВ ДМУ ГУМВС України в Донецькій області).

Присвоїти дитині ОСОБА_3 прізвище - « ІНФОРМАЦІЯ_4 », ім`я змінити на « ІНФОРМАЦІЯ_4 », по батькові змінити на « ІНФОРМАЦІЯ_4 », місце народження змінити на «м. Житомир Житомирський район Житомирська область», дату народження залишити без змін.

Внести відповідні зміни до актового запису про народження дитини ОСОБА_3 за №207 від 01.07.2022, складеного Коростенським відділом ДРАЦС у Коростенському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

Рішення може бути оскаржене шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Житомирського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частину судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Відомості про учасників справи:

Заявник: ОСОБА_2 , адреса: АДРЕСА_2 .

Заявник: ОСОБА_1 , адреса: АДРЕСА_2 .

Заінтересована особа: Орган опіки та піклування Житомирської міської ради, адреса: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2.

Заінтересована особа: Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради, адреса: м. Житомир, вул. Корабельна, 8.

Головуючий суддя:

Присяжні:

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118179549
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення дитини

Судовий реєстр по справі —295/4669/24

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Кузнєцов Д. В.

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Кузнєцов Д. В.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Кузнєцов Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні