Ухвала
від 05.04.2024 по справі 394/145/24
НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

26100смт.Новоархангельськ Кіровоградськоїобласті,вул.Слави 26

05.04.24 394/145/24

2/394/165/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

пропризначеннясправи досудового розгляду

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області в складі

головуючого судді Краснопольської Л.П.

за участю секретаря судового засідання Владової В.В.

розглянувши упідготовчому судовому засіданнів залі суду в смт Новоархангельськ цивільну справу за позовом керівника Голованівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Кіровоградської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженніНовоархангельського районногосуду Кіровоградськоїобласті перебуваєвищевказана цивільнасправа про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Прокурор Голованівської окружної прокуратури в підготовче судове засідання не з`явилась, подала до канцелярії суду клопотання про закриття підготовчого та призначення справи до судового розгляду, розгляд даного клопотання проводити без її участі.

Позивач Кіровоградська обласна рада, в підготовче судове засідання не з`явився, повідомлений в порядку ст. 128 ЦПК України, шляхом його виклику 20.02.2024 року, 26.02.2024 року, причини неявки не відомі.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явився, повідомлений в порядку ст. 128 ЦПК України, шляхом його виклику 25.02.2024 року, причини неявки не відомі.

Третя особа КНП «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» в підготовче судове засідання не з`явився, направлено на адресу суду заяву про розгляд справи без участі її представника.

Оскільки сторони в судове засідання не з`явилися, то відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалось.

Суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість, що передбачено ст. 12 ЦПК України, сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання.

Підстав для відкладення підготовчого судового засідання не встановлено, будь-яких клопотань, що унеможливлюють проведення підготовчого судового засідання, не надійшло.

Згідно положень ч.ч. 1 та 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, ознайомившись з матеріалами, вважає, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи вчинені всі необхідні процесуальні дії, спір між сторонами не врегульовано, суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 196, 197, 198, 199, 200, 258, 259, 260 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом керівника Голованівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Кіровоградської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину, на 10:00 годину на 07 травня 2024 року.

Повідомити про призначення справи до судового розгляду всіх учасників справи.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118183490
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину

Судовий реєстр по справі —394/145/24

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні