Ухвала
від 07.05.2024 по справі 394/145/24
НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

26100смт.Новоархангельськ Кіровоградськоїобласті,вул.Слави 26

07.05.2024 394/145/24

2/394/165/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкладення судового засідання

Новоархангельськийо районний суд Кіровоградської області в складі

головуючої судді Краснопольської Л.П.

при секретарі судового засідання Владовій В.В.

розглянувши в судовому засіданні в залі суду в смт Новоархангельськ матеріали цивільної справи за позовом керівника Голованівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Кіровоградської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженніНовоархангельського районногосуду Кіровоградськоїобласті перебуваєвищевказана цивільнасправа про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Прокурор Голованівської окружної прокуратури надіслала суду клопотання про відкладення судового розгляду в звязку з неможливістю прибуття.

Кіровоградська обласна рада надіслала до суду заяву про розгляд справи без участі її представника.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився, повідомлений в порядку ст. 128 ЦПК України, причини неявки не відомі.

Третя особа КНП «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» в підготовче судове засідання не з`явився, направлено до суду заяву про розгляд справи без участі представника.

Оскільки сторони в судове засідання не з`явилися, то відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалось.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку:

Суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість, що передбачено ст. 12 ЦПК України, сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 2 ст. 198 ЦПК України, підготовче засідання може бути відкладене в межах визначених цим Кодексом, строку підготовчого провадження та у випадках визначених ст. 223 ЦПК України передбачено, що суд відкладає судове засідання у випадку неявки учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату час і місце судового розгляду.

З огляду на викладене суд вважає, за доцільне дотримуючись основних принципів та завдань цивільного судочинства; особливості предмета спору; складність справи; значення розгляду справи для сторін, з урахуванням клопотань представника позивача та відсутності даних про повідомлення відповідача, приходить до висновку про відкладення розгляду цивільної справи з повторним викликом сторін.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. ст. 223, 240, 247, 258, 259, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Відкласти судове засідання по цивільній справі за позовомкерівника Голованівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Кіровоградської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину на 13:00годину 22травня 2024року.

В судове засідання викликати сторони. Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу118856268
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину

Судовий реєстр по справі —394/145/24

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Краснопольська Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні