Ухвала
від 03.04.2024 по справі 229/1354/24
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 229/1354/24

Провадження № 2/229/1001/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2024 р. м. Дружківка, Донецької області

Суддя Дружківського міського суду Донецької області Феняк О.Р., за участю секретаря судового засідання Бровченко Д.Л., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Часовоярської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, третя особа державний нотаріус Першої криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду перебуває зазначена цивільна справа.

В підготовче засідання учасники справи не з`явились, про дату, час та місце проведення судового розгляду повідомлялись належним чином. Позивачка надала заяву про проведення підготовчого засідання за її відсутності, просила вирішити питання щодо витребування копії спадкової справи у державного нотаріуса Першої криворізької нотаріальної контори Дніпропетровської області.

У зв`язку з неявкою сторін та у відповідності до частини 2 статті 247 ЦПК України, фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалося.

Суд, дослідивши матеріали справи, подану заяву, вважає, необхідним відкласти підготовче засідання з наступних підстав.

Відповідно доположень п.3 ч.2 ст.198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадженняу випадках, коли питання, визначені ч. 2 ст. 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання, здійснює інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Для повного та всебічного розгляду справи суд вважає за необхідне за клопотанням позивачки витребувати у державного нотаріуса Першої криворізької нотаріальної контори Дніпропетровської області копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст.ст. 81, 197, 198, 223 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Відкласти підготовче засідання за позовною заявою ОСОБА_1 до Часовоярської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, третя особа державний нотаріус Першої криворізької державної нотаріальної контори Дніпропетровської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, на 15 травня 2024 року на 11 годину 00 хвилин.

Витребувати у державного нотаріуса Першої криворізької нотаріальної контори Дніпропетровської області копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 у м.Часів Яр Бахмутського району Донецької області.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud0516/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Олександр ФЕНЯК

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118188448
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —229/1354/24

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Феняк О. Р.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Феняк О. Р.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Феняк О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні