Ухвала
від 08.04.2024 по справі 747/49/24
ТАЛАЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 747/49/24

Провадження№ 2/747/49/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого засідання

та призначення справи до судового розгляду по суті

08.04.2024 року смт Талалаївка

Талалаївський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючої судді Тіщенко Л.В.

секретаря Зірки В.П.

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

розглянув у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , Талалаївської селищної ради, третя особа ФОП ОСОБА_5 , про скасування рішення органу місцевого самоврядування, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з даним позовом до відповідачів та третьої особи. Ухвалою від 21 лютого 2024 року відкрито загальне позовне провадженя та призначено підготовче судове засідання на 15 березня 2024 року, яке було відкладено на 08 квітня 2024 року, про що учасники справи повідомлені належним чином.

У підготовчому судовому засіданні позивач та його представник позов підтримали і просили задовольнити, представник позивача заявила клопотання про недолучення до матеріалів справи відзиву на позов відповідача Талалаївської селищної ради, оскільки він поданий з пропуском встановленого терміну та не заявлено клопотання про поновлення пропущеного строку на подання відзиву. Представник відповідача ОСОБА_4 адвокат Мельник К.В. в підготовчому судовому засіданні позов не визнав, оскільки позивачем належними і допустимими доказами не доведено будь-яке порушення його прав зі сторони відповідача ОСОБА_4 . Представник відповідача Талалаївської селищної ради в підготовче судове засідання не з`явився, надали до суду заяву про розгляд справи без участі представника відповідача, проти позову заперечують, тому підготовче судове засідання проведено без представника Талалаївської селищної ради згідно ч.3 ст 211 ЦПК України. Третя особа ФОП ОСОБА_5 в підготовче судове засідання не з`явився, хоча повідомлений належним чином, його неявка не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

Розглянувши клопотання представника позивача щодо порушення строку подання відзиву відповідачем Талалаївською селищної радою, суд прийшов до висновку, що відповідач отримав копію ухвали про відкриття провадження, у якій було встановлено термін на подання відзиву 15 днів з дня одержання ухвали - 22 лютого 2024 року, відзив на позов до суду поданий 04 квітня 2024 року, клопотання про продовження строку на подання відзиву відповідачем не подано, тому суд приходить до висновку про застосування до даних правовідносин положення ч.8 ст 178 ЦПК України щодо ненадання відзиву відповідачем у встановлений судом строк та про вирішення справи за наявними матеріалами.

Провівши підготовче засідання, з`ясувавши питання та виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України, суд вважає, що за результатами підготовчого засідання необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197-200, 223, 260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , Талалаївської селищної ради, третя особа ФОП ОСОБА_5 , про скасування рішення органу місцевого самоврядування.

Справу призначити до судового розгляду по суті в судовому засіданні на 10.00 год. 10 травня 2024 року в приміщенні Талалаївського районного суду Чернігівської області. Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л.В.Тіщенко

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118195321
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування рішення органу місцевого самоврядування

Судовий реєстр по справі —747/49/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні