Ухвала
від 08.04.2024 по справі 125/2595/23
БАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

125/2595/23

2-о/125/106/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2024 року м. Бар Вінницької області

Барський районний суд Вінницької області в складі:

судді Єрмічової В. В.,

за участю секретаря судового засідання Віннічук В. Л., заявника ОСОБА_1 , її представника адвоката Васильчук Г. В., представника заінтересованої особи: Служби у справах дітей Копайгородської селищної ради Жмеринського району Вінницької області Костюк К. І.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Копайгородської селищної ради Жмеринського району Вінницької області, Барський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про встановлення факту, що має юридичне значення,

УСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до Барського районного суду Вінницької області із вказаною заявою.

Представник заявника ОСОБА_1 адвокат Васильчук Г. В. подала до суду мотивовану заяву, в якій просить залучити до участі у справі як заінтересовану особу - ОСОБА_2 .

Заявник ОСОБА_1 заяву свого представника підтримала, просить задовольнити.

Представник заінтересованої особиСлужби усправах дітейКопайгородської селищноїради Жмеринськогорайону Вінницькоїобласті КостюкК.І. не заперечувала проти задоволення заяви представника заявника ОСОБА_1 адвоката Васильчук Г. В.

Представник заінтересованої особи Барського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) у судове засідання не з`явився, належним чином повідомлений про дату, час та місце судового засідання. Начальник Барського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) А. Хитрук подала до суду заяву, в якій просить розглянути справу у її відсутності, покладається на розсуд суду.

Вивчивши заяву представника заявника ОСОБА_1 адвоката Васильчук Г. В., заслухавши думку учасників, дослідивши письмові докази, які містяться в матеріалах цивільної справи, суд дійшов такого висновку.

Відповідно до ч. 3 ст. 42 ЦПК України у справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Згідно з ч. 4 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

З урахуванням підстав звернення заявника з даною заявою до суду, для повноти та об`єктивності розгляду справи, суд вважає за необхідне заяву представника заявника ОСОБА_1 адвоката Васильчук Г. В. задовольнити та залучити до участі у справі як заінтересовану особу: ОСОБА_2 , оскільки рішення у справі може вплинути на її права або обов`язки.

Керуючись ч. 3 ст. 42, ч. 2 ст. 247, п. 1 ч. 1 ст. 258, п. 1 ч. 1 ст. 260, ч. 1 ст. 261, ч.4ст.294 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву представника заявника ОСОБА_1 адвоката Васильчук Галини Василівни про залучення до участі в цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Копайгородської селищної ради Жмеринського району Вінницької області, Барський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про встановлення факту, що має юридичне значення, як заінтересовану особу: ОСОБА_2 - задовольнити.

Залучити до участі в цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Копайгородської селищної ради Жмеринського району Вінницької області, Барський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про встановлення факту, що має юридичне значення, як заінтересовану особу: ОСОБА_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Віта ЄРМІЧОВА

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118198231
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —125/2595/23

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Єрмічова В. В.

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Єрмічова В. В.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Єрмічова В. В.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Єрмічова В. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Хитрук В. М.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Хитрук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні