Ухвала
від 08.04.2024 по справі 587/3623/23
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/3623/23

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

08 квітня 2024 року Сумський районний суд Сумської області в складі: головуючого судді Гончаренко Л.М., за участю секретаря судового засіданняМакошенець С.І., розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду м. Суми цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Спектр-Агро» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю «Зернова Сумщина», приватний нотаріус Сумського міського нотаріального округу Марченко Інна Володимирівна, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: приватний виконавець виконавчого округу Сумської області Боруца Тетяна Миколаївна про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки

ВСТАНОВИВ:

По зазначеній цивільній справі проведено підготовку до судового розгляду.

У судове засідання сторони не з`явилися, від представника позивача ОСОБА_3 та представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Мазурової К.Д. надійшли заяви про проведення підготовчого судового засідання без їх участі, просять призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_2 , представник третьої особи ТОВ «Зернова Сумщина» та приватний виконавець Боруца Т.М. в судове засідання не з`явилися, причини неявки не повідомили.

Від третьої особи приватного нотаріуса Марченко І.В. в матеріалах справи міститься заява про розгляд справи без її участі.

Статтею 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідно ст. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Спектр-Агро» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю «Зернова Сумщина», приватний нотаріус Сумського міського нотаріального округу Марченко Інна Володимирівна, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: приватний виконавець виконавчого округу Сумської області Боруца Тетяна Миколаївна про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки на25 квітня 2024 року на 10 год. 30 хв, про що повідомити сторін по справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Гончаренко

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118199306
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —587/3623/23

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Степаненко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні