Ухвала
від 08.04.2024 по справі 389/1118/24
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

08.04.2024

Провадження №2-о/389/52/24

ЄУН 389/1118/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

08 квітня 2024 року місто Знам`янка

Суддя Знам`янського міськрайонного суду Кіровоградської області Берднікова Г.В., розглянувши матеріали заяви Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, третя особа: Друга Знам`янська державна нотаріальна контора Кіровоградської області про визнання спадщини відумерлою,-

В С Т А Н О В И В:

Представник заявника звернувся до суду з даною заявою, в якій просить визнати майно померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , відумерлою спадщиною і передати його у власність Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Заява відповідає вимогам статтей 175, 177, 315-319 ЦПК України. Підсудна Знам`янському міськрайонному суду та відповідно до ст.293 ЦПК України підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Підстави для залишення заяви без руху, відмови у її прийнятті або повернення, встановлені ЦПК України, відсутні.

Відповідно до ч.3 ст.294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені ІV розділом цього кодексу.

На підставі ч.7 ст. 81 та ст.84 ЦПК України, суд з метою повного й всебічного розгляду справи, вважає за необхідне, витребувати:

у Другій Знам`янській державній нотаріальній конторі Кіровоградської області належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

у Суботцівській сільській раді Кропивницького району Кіровоградської області інформацію про місце реєстрації ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , а також про осіб, які були зареєстровані разом з нею за однією адресою на день її смерті, та могли ввійти до кола її спадкоємців, зокрема неповнолітніх, недієздатних.

Керуючись ст.ст. 19, 81,187, 294, 260, 293, 294, 315-319 ЦПК України, судя,-

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити окреме провадження у справі за заявою Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, третя особа: Друга Знам`янська державна нотаріальна контора Кіровоградської області про визнання спадщини відумерлою.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 13 годину 45 хвилин 02 травня 2024 року в приміщенні Знам`янського міськрайонного суду.

В судове засідання викликати заявника та заінтересовану особу.

Витребувати у Другій Знам`янській державній нотаріальній конторі Кіровоградської області (місцезнаходження: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, місто Знам`янка, вул.Героїв Крут, будинок 9) належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , якщо така заводилась.

Витребувати у Суботцівській сільській раді Кропивницького району Кіровоградської області (місцезнаходження: вул.Центральна, 24, с.Суботці, Кропивницького району Кіровоградської області, subrada@meta.ua) інформацію про місце реєстрації ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , а також про осіб, які були зареєстровані разом з нею за однією адресою на день її смерті, та могли ввійти до кола її спадкоємців, зокрема неповнолітніх, недієздатних

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Відповідно до ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції має бути подано не пізніше п`яти днів до судового засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет - zn.kr.court.gov.ua/sud1107, розділ на головній сторінці - «Стан розгляду справ».

Копії ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно, після її підписання. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Г.В. Берднікова

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118199942
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання спадщини відумерлою

Судовий реєстр по справі —389/1118/24

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Берднікова Г. В.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Берднікова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні