Ухвала
від 09.04.2024 по справі 590/178/24
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 590/178/24

Провадження №2-о/590/14/24

УХВАЛА

іменем України

09 квітня 2024 року смт. Ямпіль

Ямпільський районний суд Сумської області у складі:

головуючого судді Деркача І.М.,

за участю секретаря судового засідання Демешко Н.П.,

за участю сторін:

заявника ОСОБА_1 ,

заінтересована особа: ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 ; заінтересована особа: ОСОБА_2 ; ІНФОРМАЦІЯ_1 ; Управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації, про встановлення факту, що має юридичне значення,

установив:

У провадженні Ямпільського районного суду Сумської області перебуває цивільна справа в якій заявник просить суд встановити юридичний факт, а саме: що ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 є єдиною особою яка здійснює постійний догляд за ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_3 , яка за станом свого здоров`я потребує постійного стороннього догляду.

У судовому засіданні заявник ОСОБА_1 заявив клопотання про залишення заяви про встановлення факту, що має юридичне значення без розгляду.

Заінтересована особа ОСОБА_2 не заперечувала щодо задоволення клопотання заявника.

Представники заінтересованої особи ІНФОРМАЦІЯ_4 та Управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації у судове засідання не з`явились, у наданих суду заявах зазначили про можливість провести розгляд справи за їх відсутністю.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи думку учасників справи суд дійшов такого висновку.

Відповідно до ч.1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи положення ст. 13 ЦПК України щодо диспозитивності цивільного судочинства, п. 5 ч.1 ст. 257 ЦПК України, суд вважає, що заяву заявника про залишення заяви без розгляду слід задовольнити та постановити ухвалу про залишення вказаної вище заяви без розгляду.

Керуючись ст. 13, 257, 260 ЦПК України, суд,

постановив:

Клопотання ОСОБА_1 про залишення без розгляду, заяви про встановлення факту, що має юридичне значення, задовольнити.

Заяву ОСОБА_1 ; заінтересована особа: ОСОБА_2 ; ІНФОРМАЦІЯ_1 ; Управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації, про встановлення факту, що має юридичне значення, залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Сумського апеляційного суду безпосередньо протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: І.М. Деркач

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118204404
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —590/178/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні