Ухвала
від 09.04.2024 по справі 167/286/24
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 167/286/24

Номер провадження 2/167/145/24

У Х В А Л А

09 квітня 2024 року м. Рожище

Рожищенський районний суд Волинської області у складі:

головуючого судді Требика В.Б.,

з участю:

секретаря судового засідання Стасюк Ю.С.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі Рожищенського районного суду Волинської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Копачівської сільської ради Луцького району Волинської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документа та визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в :

У суд звернулася ОСОБА_1 із позовом до Копачівської сільської ради Луцького району Волинської області про: 1) встановлення факту належності позивачу заповіту від 9 жовтня 1991 року, складеного її бабою ОСОБА_3 та посвідченого виконавчим комітетом Березолуківської сільської ради народних депутатів Рожищенського району Волинської області; 2) визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини після померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 баби

ОСОБА_3 .

У підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 підтримали позовні вимоги.

Представник відповідача Копачівської сільської ради Луцького району Волинської області у підготовче засідання не з`явився. До суду від сільського голови надійшла заява про розгляд справи у відсутності їх представника.

Судом визначено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів у справі.

Одночасно, згідно із вимогами норми ч. 4 ст. 91 ЦПК, слід вирішити питання про виклик свідка, заявленого стороною позивача, ОСОБА_4 , а також про допит позивача ОСОБА_1 як свідка відповідно до ч. 1 ст. 92 ЦПК.

У даній справі не вбачається необхідності вчинення інших дій щодо забезпечення розгляду справи по суті.

Тому, враховуючи наведене, є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 200, 258-260 ЦПК, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Копачівської сільської ради Луцького району Волинської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документа та визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини до судового розгляду по суті 23 квітня 2024 року о 13:30 у залі судових засідань Рожищенського районного суду Волинської області (Волинська область, м. Рожище, вул. Грушевського, 4).

Викликати в судове засідання свідка ОСОБА_4 і відповідно

до ч. 4 ст. 91 ЦПК попередити цього свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показання на вимогу суду.

Допитати позивача ОСОБА_1 як свідка в порядку

ч. 1 ст. 92 ЦПК.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: В.Б. Требик

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118205141
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття спадщини

Судовий реєстр по справі —167/286/24

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні