Ухвала
від 04.04.2024 по справі 932/10772/23
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 932/10772/23

Провадження №2/932/501/24

УХВАЛА

04 квітня 2024 рокусуддя Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська Кудрявцева Т.О. розглянувши клопотання представника позивача Приватного підприємства «ПРОМСТИЛЬСЕРВІС» адвокатаШалапай ІриниОлегівни пропроведення підготовчогозасідання порозгляду справиза позовом Приватногопідприємства «ПРОМСТИЛЬСЕРВІС»до ОСОБА_1 про стягненнязаборгованості завиконані ремонтніроботи в режимі відеоконференції,

В С Т А Н О В И В:

04 квітня 2024 року на адресу суду надійшло клопотання представника позивача ПП «ПРОМСТИЛЬСЕРВІС» адвокатаШалапай І.О. про забезпечення її участі у судових засіданнях, в режимі відеоконференції за допомогою системи «EasyCon».

Ознайомившись з наданим клопотанням, ознайомившись з матеріалами справи, приходжу до висновку про задоволення клопотання з таких підстав.

Згідност. 212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Свідок, перекладач, спеціаліст, експерт можуть брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції виключно в приміщенні суду. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості проводити судові засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, вважає за необхідне заяву представника позивача задовольнити.

На підставі викладеного, керуючисьст. 212 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача Приватного підприємства «ПРОМСТИЛЬСЕРВІС» адвокатаШалапай ІриниОлегівни пропроведення підготовчогозасідання порозгляду справиза позовом Приватногопідприємства «ПРОМСТИЛЬСЕРВІС»до ОСОБА_1 про стягненнязаборгованості завиконані ремонтніроботи в режимі відеоконференції - задовольнити.

Проводити судові засідання по розгляду цивільної справи за позовом Приватного підприємства «ПРОМСТИЛЬСЕРВІС» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за виконані ремонтні роботи, дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду повідомити учасників справи.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду направити негайно представнику позивача, для виконання.

Роз`яснити представнику позивача, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О.Кудрявцева

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118205224
СудочинствоЦивільне
Сутьстягненнязаборгованості завиконані ремонтніроботи в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —932/10772/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні