Ухвала
від 08.04.2024 по справі 569/1754/24
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/1754/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

08 квітня 2024 року м. Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області у складі:

головуючого судді Кучиної Н.Г.

з участю секретаря судового засідання Корпесьо В.Р.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

провівши підготовчесудове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради, про зміну способу стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Рівненського міського суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради, про зміну способу стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав.

Ухвалою суду від 25 січня 2024 року у справі було відкрито провадження та призначено справу до судового розгляду в порядку загального позовного провадження. Визначено Службі у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати суду висновок щодо розв`язання спору.

Позивач та її представник позивача не заперечили проти закриття підготовчого провадження по справі.

Під час проведення підготовчого судового засідання суд, з`ясувавши обставини справи приходить до висновку про призначення судового розгляду по справі.

Спір між сторонами до судовогорозгляду не врегульовано.

Статтею189ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно дост. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.3,19,189-200 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадженняу справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Служба у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради, про зміну способу стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10:00год.18квітня 2024року в приміщенні Рівненського міського суду (м.Рівне, вул.Шкільна,1) з повідомленням (викликом) сторін.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, яких викликати у судове засідання для участі у судовому розгляді справи по суті.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Г. Кучина

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118208279
СудочинствоЦивільне
Сутьзміну способу стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —569/1754/24

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні